9

Mellemspil

Søndagen blev tilbragt i sofaen. Det bekom mig overordentligt vel, så det var bestemt ikke spildt tid. Jeg fik udvidet julegaverne, strikket lidt på Kenneths trøje og jeg fik endda taget hul på et lille mellemspil. Den slags skal der også være plads til.

To nøgler Kauni, en lang rundpind og et print af en gratis opskrift og jeg var i gang.

Vanterne her sidder som støbt. Jeg er helt sikker på, at de bliver et hit, hvor de så end havner, men der er nu kun en enkelt endnu og endda uden tommelfinger. Det kan ikke vare længe, men først er der en arbejdsdag med en mødetid, som duer. Ah…

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. november 2008 at 17:09

  Mette, man strikker ellers mest efter diagram, så hvis du kan det, kan du med garanti godt strikke dem her :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  17. november 2008 at 16:02

  HVor er der smukke… men en opskrift på engelsk… der rækker mine strikkevner vist ikke.

  Jeg må nøjes med at være misundelig! Og der er jeg så :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. november 2008 at 12:43

  De er rigtigt fede, de vanter.

  Jeg strikker dem i dobbelt garn. De bliver lidt store, men efter en tur i vaskemaskinen, skal de nok blive gode :-)

 • Avatar
  Reply
  Sisse
  17. november 2008 at 12:28

  Nej hvor er det fede. Sjovt nok kan jeg kan se at det originale garn fra fra Sandnes garn, jeg bor bare 20 km fra fabrikken. Desværre er det ikke det fedeste garn, jeg synes dit garnvalg ser meget bedre ud.

 • Avatar
  Reply
  merete
  17. november 2008 at 11:49

  jeg er så vild med de vanter. minder lidt om jared’s leprechaurn mittens som også er fantastiske. gid jeg gad strikke vanter. og gid jeg havde dobbelt så meget tid at strikke til alle dem jeg synes fortjener. ja den der får disse skal nok blive glad.

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  17. november 2008 at 10:03

  De er rigtig fine, tak for henvisningen til opskriften :)

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  17. november 2008 at 09:02

  ja, de er smukke, de dér vanter. bruger du dobbelt garn, og hvilken pindestrl?
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Helle
  17. november 2008 at 08:47

  Hvor er de flotte, Liselotte ! Du er ski en ørn, med de pinde.
  God arbejdsdag !

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  17. november 2008 at 08:42

  Min weekend gik med at skrive opgave, så det eneste rare jeg fik lavet var 20 pinde babytrøje… der er et stykke vej endnu!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)