15

Nye samme briller

Nej, jeg er vist ikke særlig fantasifuld, farverig eller flamboyant, når det kommer til mine briller. Jeg måtte indrømme, at jeg vist bare er helt gennemsnitlig kedelig, da Oline i går ville vide, hvorfor jeg havde købt endnu et par sorte briller og forsvarede mig med “jamen der er da også hvidt på de nye”.

Til gengæld sidder de som støbt og allerbedst, så kan jeg se tydeligt igen. Også nullermændene. Pokkers!

You Might Also Like

15 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2008 at 21:10

  Frida, du er også farveglad, så hvis ikke du havde mange forskellige og kulørte briller, så havde ingen da :-)

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  2. december 2008 at 21:07

  efter at have gået med skidedyre briller hver evig eneste dag i 35 år og så blevet opereret så jeg nu kun behöver billige læsebriller, så boltrer jeg mig i alle de muligheder for sjove og farverige briller. jeg har 10 par, alle i forskellige farver og faconer. der er röde, orange, gule, blå, lilla, mangfarvede, stribede, ternede, sorte og hvide. og jeg elsker det!
  kh.fra Island
  Frida

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2008 at 16:45

  Kat, sort er godt :-)

  JJH, det er en god idé med et udvalg af stel med hjemme, men jeg er ikke specielt vægelsindet og meget, meget egenrådig, så jeg spørger aldrig andre til råds om den slags, men køber det, jeg kan lide. Sådan er jeg så mærkelig… og efterfølgende måske lidt grim ;-)

 • Avatar
  Reply
  JJH
  2. december 2008 at 14:37

  Når jeg skal have nyt stel, får jeg altid et udvalg med hjem fra optikeren. Så kan familie og venner være med til at vælge. Jeg har haft briller fra jeg var 8 år, men kan ikke bare lægge dem væk for ikke at se nullermænd. Der er så stor forskel på øjnenes synsevne, at jeg bliver svimmel og dårlig, når jeg prøve at se uden briller. Man vænner sig til det :-)

 • Avatar
  Reply
  Kat
  2. december 2008 at 13:37

  Jeg er selv den glade ejer af hele 3par sorte briller, der foroevrigt ligner dine til forveksling. Hver gang jeg skal have nye (hvert aar, for det daekker forsikringen), saa er det endnu et par sorte der kommer med hjem. Sort er godt.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2008 at 12:41

  Jeg er godt “kørende” nu på brillefronten, Merete. Jeg er sikker på, at jeg kan klare mig et stykke tid nu :-)

 • Avatar
  Reply
  merete
  2. december 2008 at 12:31

  briller er enhver person over 40s bedste ven. sådan er det bare. og jo flere jo bedre, så man altid kan finde et par. og sort, ja det passer jo til næsten alt.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2008 at 12:21

  Godt man kan tage dem af engang imellem, når man vil være “vil-blind”, så skidt og kanel meget praktisk forsvinder som dug for solen ;-)

 • Avatar
  Reply
  Madame
  2. december 2008 at 10:41

  De er meget smukke – men det er godt nok irriterende, at briller afslører nullermændene :o)

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  2. december 2008 at 09:22

  De er najse, som min mor ville have udtrykt det:)

 • Avatar
  Reply
  Sole
  2. december 2008 at 09:18

  Uhh, hvor er de flotte, æææælsker også sorte briller, har 2 par – men som dine også med lidt hvidt på det ene og pink på det andet par. Men de der Hilfiger-nogen, dem kunne jeg da godt falde for :-))

 • Avatar
  Reply
  Mille
  2. december 2008 at 09:10

  Kan man ikke farve nullermändene med kamouflagespray?
  Eller snefrostspray så blir de til julepynt, smart smart smart!
  Gå nu forsigtigt!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2008 at 08:44

  Der er fordele og ulemper ved alt – og man kan jo bare tage brillerne af igen, som Anne skriver ;-)

 • Avatar
  Reply
  anne f
  2. december 2008 at 08:39

  De ser flotte ud, de nye briller. Heldigvis er det sådan med briller, at de kan tages af. VUPTI så er alt det grimme væk. “Rent” trylleri .

 • Avatar
  Reply
  kokken
  2. december 2008 at 08:34

  Akkeja der er fordel og ulemper ved alt;-) Smarte er de helt sikkert! God dag til dig …. kram

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)