14

Morgenaftaleindgåelser

Den første del af morgenen er gået med praktiske ting i forbindelse med min sygemelding. Der er formalia, som skal på plads. Der skal skrives en arbejdsskadeanmeldelse. Der skal bestilles fysioterapi og der skal ringes rundt til mere end én i omegnen, så tålmodigheden kom på prøve, indtil jeg huskede, at min læge er nem at kontakte via internet. Som husket, så gjort. Nu får vi se, om det virker, for det er første gang, jeg benytter mig af den mulighed.

I morgen eftermiddag kan jeg komme til fysioterapeut. Jeg glæder mig og jeg trænger.

Højre arm er ikke meget for (yder)stillinger, som i “bær kop”, “tag glas i overskabet” og den slags, så det er begrænset, hvad den er villig til at indgå samarbejde omkring, men man lærer at sno sig, så det gør jeg. Min familie er kommet på overtid, men de er så utroligt tålmodige og gode til at hjælpe mig. Jeg klarer mig fint, men jeg skal ærligt indrømme, at jeg glæder mig frygteligt, til smerterne letter. Imens laver jeg små øvelser, som skal hjælpe tennisalbuerne. Om de gør det, er for tidligt at sige, men jeg er flittig. Det er man, når arme, skuldre og albuer gør ondt.

Om lidt bliver det bedre, er jeg sikker på og imens kan jeg passende nyde, at jeg i virkeligheden har vældig god tid. Det er da en luksus, som skal påskønnes.

You Might Also Like

14 Comments

 • Avatar
  Reply
  Annepålandet
  8. december 2008 at 17:05

  Jeg har gjort samme erfaring som Mette – det er trening og atter trening som må til! Først gjelder det å bli kvitt de verste smertene, deretter må man få igang god sirkulasjon og bygge opp styrke. Det er tålmodighetsarbeid, men det er bedre enn å være syk! Og det går ikke over av seg selv. Få fysioterapeuten eller en akupunktør til å vise deg noen gode øvelser – og ikke minst, STREKKEøvelser! Armene blir jo aldri gode som nye igjen, men det viktigste er jo at de fungerer i hverdagen. Den største fordelen med å være sykmeldt er jo at man har rikelig TID til å gjøre øvelser også! Ønsker lykke til og håper du raskt blir bedre!

 • Avatar
  Reply
  Anne Storgaard
  8. december 2008 at 15:44

  God bedring, Liselotte! Tak for al den julestemning, du i øvrigt spreder herigennem!

  Hvor er det en smuk hæklet blomst! Jeg er helt forelsket. Er det nogle, du evt. sælger ud af – den kunne være så fin på en hårbøjle el. lign. ;-)

  Glædelig december trods alt.

  Kh. Anne

 • Avatar
  Reply
  Mette
  8. december 2008 at 15:31

  Hei Liselotte, jeg leser du har tennisalbuer og smerter. Det kjenner jeg godt til, har nemlig det samme i begge armene og senebetennelse. Jeg har ikke klart å strikke og hekle på 2 år nå. Det eneste som hjelper for meg er å trene. Få deg vekter og begynn å tren. All trening hjelper, aerobic hvor man veiver med armene, særlig trening som body pump eller a la boksetrening som heter Body Attack. Uten det hadde jeg ikke overlevd. Nå skal du vente til den verste betennelsesfasen har gitt seg. Men trening anbefales virkelig !!!
  Jeg strikket og brukte pc-mus litt for mye i tillegg til at jeg jobbet som legesekretær på sykehuset og skrev journaler hver eneste dag i 6 år.

  Klem og god bedring

 • Avatar
  Reply
  Kat
  8. december 2008 at 13:50

  God bedring. Jeg doejer selv med en tennis albue som jeg rent faktisk har faaet af at spille tennis!! Men det goer ondt og intet hjaelper andet end hvile.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. december 2008 at 13:41

  Det gør jeg, Marina – og tak :-)

 • Avatar
  Reply
  Marina
  8. december 2008 at 12:55

  Jeg håber snart du får det bedre. Pas på dig selv.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. december 2008 at 12:18

  Jeg hygger med at læse lidt, se lidt tv og sådan bare ingenting. Jeg skal lige vænne mig :-)

 • Avatar
  Reply
  Pia Olesen
  8. december 2008 at 11:39

  Du ønskes af hele hjertet god bedring, hyg dig med ting du kan lide og skån dine arme…! Kh Pia

 • Avatar
  Reply
  Jette
  8. december 2008 at 11:12

  Håber på den bedste bedring for dig, og det helst så hurtigt som muligt. :)

 • Avatar
  Reply
  marianne
  8. december 2008 at 10:54

  Kender du kiropraktor Peter Carstens på Hadsundvej i Vejgaard? De tilbyder en ny chokterapibehandling, der skulle være rigtig god til den type smerter.

 • Avatar
  Reply
  sanne
  8. december 2008 at 10:42

  uhaaa.. ja det er med at få det bedste ud af det.. Der er ikke noget værre end at have smerter i ledene. Det gør at man føler sig som total indvalid
  Men Liselotte du er så kreativ, kan du ikke hygge dig med noget at det, uden at belaste din
  arm for meget?
  JEg synes at jeg har læst at du har det lidt svært med at hækle pga. smerter?
  Er det rigtigt?
  Hvis ikke, så er der jo mange små hækle ting du kan lave..
  Jeg selv er igang med at hækle et babytæppe af små lapper (sanneh.dk)
  Det er lidt det samme som de små blomster du har hæklet, et let arbejde, som ikke tynger så meget på armen..
  Jeg håber at du snart får det bedre…

 • Avatar
  Reply
  Karin
  8. december 2008 at 10:05

  Nej, kroppen har jo med at kompensere – så hvad man ikke har i armene må man have i benene eller hvordan er det nu den er.. ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. december 2008 at 09:58

  Jeg tjekker højrebenet løbende, Karin – man ved aldrig, hvad der ligger :-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  8. december 2008 at 09:57

  Intet er så galt at det ikke er godt for noget?! Håber at du får det bedre i en fart og kan få lidt ud af dagen alligevel. Se en god film, gå en tur, tag en lur eller hvad der nu ellers ligger lige til højrebenet.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)