14

Mand, en helt…

Vi nåede lige at blive klar til familien Jacobsen indtog matriklen. Åh, hvor har det været en fornøjelse.

Jeg er varm helt ned i storetæerne af glæde over, at kunne konstatere, at min helt ikke er blevet mindre helt i mine øjne. Ole er simpelthen det sejeste stykke mandfolk der findes. Fra at kunne næsten ingenting, fatter han simpelthen jernviljen og vender stærkt tilbage.

Han er GÅET rundt i mit hus hele dagen og aftenen med. Ikke hele tiden. Han fandt da tid til at sidde og hygge med os andre, men han KAN, når han skal. Det er utrolig stærkt at opleve og det fylder mig altså med en glæde, som næsten ikke er til at rumme og endnu mindre måske til at forklare, men jeg ved, hvor meget det betyder for Ole og jeg og min familie glædes med ham. Han er utrolig sej. Sikke en sejr.

Nå ja, det hele skal ikke handle om Ole, men jeg har simpelthen bare hygget igennem. I ved, sådan helt igennem. Ingen forpligtelser ud over at have det dejligt og den slags kan jeg altså finde ud af i så godt selskab. Ella er julesmuk. AC er så sød, så det er en fornøjelse og der er drukket glögg, spist igennem, spillet og grinet så det er en lyst. Nu er jeg ved at være brugt for i dag, men sikke en dag. Den gemmer jeg i hjertet, for den var en af de gode. En af de rigtigt gode.

You Might Also Like

14 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. december 2008 at 21:56

  Ella, det var bare sådan en dejlig aften :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  21. december 2008 at 19:22

  Arg – Liselotte – stave kan jeg heller ikke ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  21. december 2008 at 19:21

  Kæreste Liuselotte, det var en dag og aften, som gik helt ind i julehjertet – vi stornød jeres selskab og alt deti gjorde for at hygge om os. Og Ole, jamen han er ukuelig :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. december 2008 at 18:08

  Det er svært ikke at glæde sig, Elisabeth :-)

 • Avatar
  Reply
  Elisabeth Storøy
  21. december 2008 at 13:06

  Kjære Liselotte!
  :) Åhhh… hvor glad jeg blir over dette innlegget ditt! :) Du har en fantastisk evne til å glede deg over andre! ;) Ha en flott søndag! :)

  Gode hilsener Elisabeth

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. december 2008 at 11:30

  Det var en dejlig eftermiddag og aften, som gav god energi her i den søde juletid. Jeg er stadig helt glad efter besøget :-)

 • Avatar
  Reply
  kagekonen
  21. december 2008 at 10:35

  Det er sgu lige før julestemningen indfinder sig bare ved at kigge på dine billeder :-) Sådan en dag med ham den seje og hans skønne familie giver plus på kontoen i lang tid, er jeg sikker på. Rigtig god jul til dig og dine herfra Vestegnen.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  21. december 2008 at 10:35

  Sikke en dejlig aften og hvor er det godt at læse om Ole :-)
  Må I få en dejlig søndag :-)

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  21. december 2008 at 09:56

  ej, hvor er der bare dejlig hyggeligt ved dit spisebord! din mangfarvede lysestage er jeg helt forelsket i, desværre kunne jeg risikere en hjerteinfarkt hos husbond hvis jeg satte én af slagsen op herinde!
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Maritwg
  21. december 2008 at 09:27

  Hei Liselotte. Det er så deilig å lese bloggen din for det oser av hjemmehygge hos deg – og så har du så stort hjerte for de rundt deg ! (Den lysestaken i mange farger er bare helt “knæsj “) ! Ha en fortsatt fin førjulstid! Hjertelig hilsen Marit

 • Avatar
  Reply
  kokken
  21. december 2008 at 09:08

  :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. december 2008 at 09:02

  Irene, selv tak og så var der altså hyggeligt ved det bord, da først vi alle sad bænket omkring det :-)

  Catarina, det var en herlig dag – og god 4. søndag i advent til jer også :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  21. december 2008 at 07:41

  Åhh der er ikke noget som dejlige dage som gemmes i hjertet. Det er sådanne dage der gør livet til noget helt specielt.

  Jeg ønsker dig og familien en dejlige 4. søndag i Advent.

 • Avatar
  Reply
  Mrs Cakeaholic
  21. december 2008 at 07:17

  Skønt….Sikke hyggeligt det ser ud hjemme ved jer, jeg elsker dine mange farver og din levende og sprudlende energi når du fortæller, jeg hygger mig ved at følge din dejlige Blog. Tak skal du ha* Liselotte og en glædelig jul til dig og din familie.
  Julehilsner fra Irene
  (Mrs Cakeaholic)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)