Slagt en hellig ko

Som om…

lørdag 27. december 2008 · 14 kommentarer · Øjebliksbilleder

Der er spist frokost. Rester og nyt i en skønsom blanding. Alle er mætte og tilfredse, men tilsyneladende ikke det mindste trætte.

Maden var dårligt kommet af bordet, før de stod derinde i stuen…

Jeg har sjældent oplevet en jul, hvor der er blevet leget så meget, som denne. De har ikke været til at vriste væk fra den Wii og jeg skal love for, at tennis kan få Annemette op i det røde felt. Vi kalder hende McEnroe og det er ikke uden grund. Jeg priser mig lykkelig over håndledsremmen, som sikrer, at ketcheren bliver, hvor den skal.

Undskyldningen for at stå i stuen og spille i stedet for at være på vej til Sjælland er for øvrigt, at søster bliver lysfølsom, når hun er forkølet og derfor kører bedst, når solen er gået ned.

Som om, siger jeg bare…

14 kommentarer indtil videre ↓

 • Vita

  Haha. Ja – som om!
  Selv er jeg ved at kæmpe mig til en sceneskedehindebetændelse i venstre hånd, pga. en meget lang omgang Lego Indiana Jones på Playstation. Dejligt at være 10 år igen!
  Skal du slet ikke være med?

 • Anette

  Det lyder nu hyggeligt og sjovt med sådan en wii :)

 • Moster Tulle

  Lyder fuldstændig som i vores familie…..besatte er vi blevet…..allesammen…..

  Og yngste har udviklet en teknik i bowling, der giver hende 90% strikes…..ligner mest ballet, da det inkluderer en pirouette, men det virker og hun tæsker os allesammen…..

 • Anne, Mandagspigen

  godt at have en grund til at blive :-)

 • Lilli

  Ja, det er ligefør, at jeg bliver slået i Wii Bowling af min 3-årige søn og 6-årige datter…

 • Olines

  Vi fik vores Wii i sommer, men her til jul er der kommet nye spil til. Så kampe bliver også udkæmpet her i vores stue.

 • Rosanna

  Det er fløjtenhylende også bare SJOVT! Var igår til julefrokost, hvor HELE familien, gamle og unge skraldgrinede over Wii…. Så jeg forstår sørme godt, at din familie ikke er til at vriste fra skærmen. Du må ind i kampen og kæmpe dig ind på hitlisterne. Rigtig god fornøjelse ;O)

 • Liselotte

  Jeg kan ikke deltage i al den sjov på grund af mine arme, som ikke er med på en omgang af hverken det ene eller det andet, men jeg hygger mig også dejligt med at se på og lytte til de glade, sjove og tossede spillere :-)

 • Cathrine

  Vi har ikke selv denne wii-maskinen, men en kamerat av min eldste sønn har. Vi fikk låne den en kveld, og hadde han ikke tatt den med seg hjem igjen hadde vi vel stått der i stuen enda…..veldig morsomt!!!
  Ha en fin-fin lørdagskveld!

 • Elizabeth H.

  Det lyder sjovt med sådan en Wii. Vi har endnu ikke givet os hen til moden :D Men det kommer måske snart snigende???

 • Charlotte Illum Larsen

  vi var hos mellemste og hendes kæreste i eftermiddags – og da fik den også hele armen med deres Wii… jeg kiggede med og strikkede sokker… det var også hyggeligt..

 • Charlotte

  Du kan sagtens deltage Liselotte jeg kan anbefale “Zelda” som er et eventyrspil. Vi deltager alle i familien , en styrer WII’en og alle vi andre kommer med forslag til hvordan man løser gåderne undervejs, det er et kæmpe eventyrspil med rigtig mange muligheder og alle kan bidrage med noget. Man bliver grebet af det, både spillet, sammenholdet og historien bag eventyret.

 • Liselotte

  Det lyder som en rigtig god idé med sådan et eventyr-/opgavespil, men lige nu er det tilsyneladende sporten og Mario-Kart, som er det sjove og det er helt i orden med mig. Jeg nyder at være tilskuer :-)

 • Jacob Nørgaard

  Man kunne selvfølgelig også bare bevæge røven udenfor og dyrke noget rigtig motion…

Jeg bliver glad for hver eneste kommentar, jeg modtager,så hold dig endelig ikke tilbage.

Liselotte