7

Rokaderoulade

Herhjemme bruger vi ikke ministerrokade. Den nuværende taburetfordeling fungerer fortrinligt og det er der ingen grund til at lave om på, men det er en helt anden snak, når vi taler mobiltelefoner.

Som jeg tidligere har nævnt, ligger jeg absolut nederst i mobilhierakiet herhjemme, så jeg tager bare, hvad jeg kan få. Da Olines mobil gik i stykker, var der ingen vej udenom. Jeg måtte aflevere min og derfor pille en gammel sag op af skuffen. Der gik ingen skår af mig, for jeg er så nem. Kan skidtet sende en sms og i øvrigt ringe ind og ud af huset, er jeg tilfreds.

Nu har Oline så fået ny mobil og den gamle er i mellemtiden repareret. Altså er der en ledig mobiltelefon, som… tilfalder mig!

Den disposition er naturligvis ikke noget, som bekommer Kenneth specielt vel, men vi er alle født med begrænsninger og en af Kenneths er hans talent for at ramme taster, når han skal sms’e. Han kan ikke! Han har nærmest brug for at kunne koble mobilen til eksternt tastatur og når det ikke lader sig gøre, må han acceptere, at den eneste måde det fungerer for ham er, når tasterne ligger med pæne mellemrum, så han kan mærke dem.

Det gør de ikke på Olines gamle mobil. Ha!

Nu svinger jeg mobilen med hidtil uopdagede talenter. Jeg kan sms’e med en hastighed, som garanteret ikke kan imponere andre end mig selv, men der er klare forbedringer. Jeg kan finde rundt i menuerne. Jeg kan skifte ringetone og baggrundsbillede. Jeg er sådan set noget nær en mobilhaj, når jeg selv skal sige det og så har jeg fundet ud af, at lægge egne billeder ind på skidtet.

Ingen kan vist være i tvivl om, at den mobil er min. Om lidt skal der vel lidt nytår på…

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. december 2008 at 12:42

  Anette, det er jo derfor, man kan se, at den er min, ikke ;-)

  Camilla, det er en fin telefon :-)

 • Avatar
  Reply
  Camilla
  29. december 2008 at 00:49

  Tillykke med den lille ny. Jeg har en magen til i rød, den er altså god!
  Og hvor ser den fin ud med dit baggrundbillede :-)

 • Avatar
  Reply
  Anette
  28. december 2008 at 19:12

  Hvor skønt med en “ny” mobil :P Det er først nu jeg ser du har lagt “headeren” ind på din telefon så noget kan du da med det mobilværk! Det ser rigtig godt ud!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. december 2008 at 18:02

  Ha… du er så sjåw, Ella, for vild er jeg måske, men det er dælendejsme ikke omkring mobiler så :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  28. december 2008 at 17:11

  Du er da helt vild, Liselotte :-)

  Og nytår over Aalborg, det ser dejligt ud – og så støjer og sviner det ikke ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. december 2008 at 16:39

  Nu fik den lige en snert nytår, så den kan blive her lidt endnu, Gitte, men så må der nyt og friskt til igen :-)

  Det lyder spændende med et stofbillede. Det vil jeg da glæde mig til at se :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte J
  28. december 2008 at 16:30

  Det er næsten syn at du skal skifte din juletop ud med noget andet. Den er så flot – jeg har taget en kopi og vil se om jeg ikke kan lave et billed i stof. Når den er færdig skal du nok få den at se. Fortsat god afslapnngsdag.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)