19

Jeg tager mig sammen…

Kalenderen fortæller mig, at i morgen er den sidste dag i 2008. Lige om lidt er det 1. januar og et nyt år begynder. Planlægning er en by i Rusland herhjemme, så vi er lige kommet i tanke om, at vi vist bør gøre noget. Måske vi skulle tage os sammen og komme ud i verden. Vi skal have handlet. Hvem gider lige det, spørger jeg så?

Jeg gider ikke, men jeg tager mig sammen. Lige om lidt. Jeg lover det.

You Might Also Like

19 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. december 2008 at 21:39

  Bogmærkerne er bare sådan en “Liselotte-ting”, som ikke når længere end til min kalender ;-)

 • Avatar
  Reply
  lærerinden
  30. december 2008 at 18:19

  Er det mon muligt at investere i bogmærkerne eller skal de kun nydes her på siden?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. december 2008 at 17:53

  Vi overlevede, men kun med nød og næppe… hold da op, som alle er på handlen i dag. Hvor er vi dog dumme allesammen ;-)

  Bogmærkerne er hjemmegjorte. De er inspireret af den smukke bog fra Portugal, som jeg fik af /many for et par uger siden. Bogmærkerne er printet på akvarelpapir af en god kvalitet og siden lamineret, så de holder omtrent evigt. De er rigtigt gode at holde styr på livet og en kalender med :-)

 • Avatar
  Reply
  inge - viva italia
  30. december 2008 at 17:18

  Lad være – bliv hjemme og lev af kærlighed og kildevand…. Min teenagesøn havde gaver, der skulle byttes og pengegaver, der skulle forvandles til mærketøj. Så i et letsindigt øjeblik kom jeg til at love en tur ind til Aalborg…. føj for et gedemarked – jeg er bare ikke til mange mennesker, men hvad gør man ikke for en tilfreds teenager, der erklærer mig som verdens bedste mor over en kop varm cacao på en hyggelig cafe….

 • Avatar
  Reply
  Karen
  30. december 2008 at 17:10

  Sikke et lækkert bogmærke, er de hjemmeproducerede? Smukt smukt!
  Vi har ladet andre planlægge for os..det eneste jeg skal tænke på er chokolade moussen!

 • Avatar
  Reply
  Dorte
  30. december 2008 at 16:10

  Pas på med at vove dig ud – jeg gjorde det af nød, og blev væk! Helt seriøst kunne jeg pludselig ikke finde ud af Hellerup igen og endte med en lang omvej med rimfrosne tæer.
  Godt nytår, fin blog.

 • Avatar
  Reply
  Karin Maria
  30. december 2008 at 15:36

  Også et rigtig godt nytår herfra og en stor TAK for lov til at læse dine blog, dine tanker – og ikke mindst blive inspireret af såvel billeder, som skrift og links.

  :-)

 • Avatar
  Reply
  Marina
  30. december 2008 at 15:32

  Rigtigt godt nytår og tak for alt det meget du har givet os allesammen her på din blog.

 • Avatar
  Reply
  tove
  30. december 2008 at 15:19

  Liselotte, jeg elsker mennesker der ikke planlægger ALT. Måske fordi det gør jeg sjældent selv….”jeg burde, men jeg orker det ikke”, som Rune Klan siger. Nej, jeg kan bare godt lide mennesker der ikke er alt for ensrettede og ordentlige…..bliv ved med det..

  Rigtig godt nytår og tak for mange god kik……………..

 • Avatar
  Reply
  frk. himmelblaa
  30. december 2008 at 15:07

  Jeg siger til mig selv: “jeg når nok, det jeg skal nå” . . :-)

 • Avatar
  Reply
  Yrsa
  30. december 2008 at 15:05

  Jeg er akut ramt af en MEGA nej GIGA forkølelse så lige pt er jeg fuldstændig hamrende ligeglad med hvad der skal ske i morgen :-( Håber dog min kære mand tager sig af indkøb etc. når han når hjem fra job i aften og at jeg bli’r en smule mere frisk til i morgen. Må vist hellere lægge mig en times tid.
  God nytår til jer alle sammen

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  30. december 2008 at 13:35

  Jeg fik taget mig sammen – influenzaramt og derfor uden den store hjerneaktivitet. Glemte hvor jeg havde stillet indkøbsvognen… Skisme underligt at stå og undre sig der midt i butikken. Nå, fandt den dog efter at have cirklet lidt rundt. Er nået vel hjem og nu kalder sofaen.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  30. december 2008 at 13:31

  Nu hvor du har taget dig sammen for to, hvad så med tre ;-) Ha en dejlig dag, Liselotte, og med sådan en smuk kalender og ditto bogmærker, så er det da en lyst at notere og planlægge :-)

 • Avatar
  Reply
  Olines
  30. december 2008 at 13:23

  Planlægning hører heller ikke til vores stærke side herhjemme og da slet ikke når vi har ferie! Jeg vil også begive mig ud i det pulserende liv og handle lidt til 1. nytårsdag. God dag til dig.

 • Avatar
  Reply
  Ella
  30. december 2008 at 13:05

  God tur ud i det virkelige liv – kunne du ikke tage sig sammen for to? – jeg orker nemlig ikke ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kate
  30. december 2008 at 12:14

  Jeg kunne osse tænke mig at høre nærmere om de flotte bogmærker ;o)
  Godt Nytår søde Liselotte og tak fordi jeg må følge med i liv

 • Avatar
  Reply
  Rosanna
  30. december 2008 at 12:05

  åh, hvor har du ret!… der er gået totalt slow-motion i den herhjemme, og det der med at handle ind… hvem gider lige det??Men lige som dig, må også jeg tage mig sammen, og se at komme i omdrejninger…. men gisp, hvor jeg heller ikke gider…..
  Godt nytår herfra – glæder mig til at læse med på din blog i det nye år

 • Avatar
  Reply
  Samtal från min trädgård
  30. december 2008 at 11:56

  Kender det…lige om lidt og så er der gået en halv dag eller uge! Er enig i ovenstående om de fine bogmärker.

 • Avatar
  Reply
  lærerinden
  30. december 2008 at 11:33

  Forsøger selv at ignorere planlægningen indtil videre…. der er jo stadig nogle fridage, inden det rigtigt går løs.
  Meeeen sikke nogle fine bogmærker i din kalender, de må helt sikkert gøre planlægningen lidt letterre:-)

  Rigtigt godt nytår, og tak for nytårsuglerne!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)