34

Lige tidligt nok…

Klokken 7.12 banker det voldsomt på døren. Jeg skynder mig i noget tøj, griber det, der ligger nærmest og småløber op til døren. Udenfor er det mørkt. Jeg kan ikke se en disse, men høre en lastbil i tomgang. Der står en mand med en pakke. “Ja, så er der pakke fra Tyskland”, siger han jovialt og morgenfrisk. Han beder om en underskrift og får den, mens jeg tænker, at det er lige tidligt nok at ville levere pakker på min matrikel.

Da jeg returnerer til mit værelse, kan jeg konstatere, at pakken ikke er det eneste, som sender Tyskland gennem hjemmet. Go’morgen Danmark har fået en make-over og helt ærligt, så minder det mig mest af alt om et af de mange tyske talk-shows, jeg kunne se som barn, men reglen er, at det fungerer som lydtapet i de tidlige morgentimer herhjemme, så jeg overlever formentlig.

I første omgang tror jeg, at pakken er til Kenneth. Sådan plejer det at være. Sådan er det ikke denne morgen. Pakken er min. En skotøjsæske fyldt med gode ting, som fristede over evne, da jeg skulle supplere mine KnitPicks. Nu er jeg klar til 2009. Skal jeg love for. Og vågen!

Du vil sikkert også kunne lide