Jeg hækler videre…

– fordi jeg synes, at det er sjovt. Farverne er fine, men om jeg nogensinde kommer til at bruge dem, er jeg mere i tvivl om. I hvert fald er det hyggeligt tidsfordriv på en doven søndag, hvor det eneste jeg er forpligtet til er, at vise mor hen til kaffemaskinen, når hun kommer. Det kan jeg vist lige overkomme.

Relaterede skriv

11 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  25. januar 2009 at 16:08

  Tørklæderne bliver fine og jeg hygger mig med dem, som en slags “ved-siden-af”-projekt…

  Der er mere at læse omkring mønster og tørklæder, hvis man kigger i indlæggene fra i går.

 • Svar
  Karin
  25. januar 2009 at 15:37

  De er så fine, de tørklæder du tryller frem mellem hænderne. Og selvom du måske ikke synes det, så er jeg stadig helt imponeret over det tempo du ligger for dagen :-0

 • Svar
  Kirsten
  25. januar 2009 at 14:32

  “…om jeg nogensinde kommer til at bruge dem, er jeg mere i tvivl om.”

  Altså, lige dét på billedet skal du da endelig ikke gå og gemme på! Jeg kører gerne til Gug med hjemmebag og smil for at hente det ;-)

 • Svar
  jeanett kaare
  25. januar 2009 at 13:47

  du går jo amok!

 • Svar
  Marianne
  25. januar 2009 at 13:36

  Ser ut som en deilig søndags morgen! :-)

  Vil bare melde i fra at jeg er ferdig med min variant av Liselottejakken – bilder i bloggen min! Takk for et godt mønster – med gode forklaringer – og gode størrelser! Det blir helt klart fler av denne sorten! :-)

 • Svar
  Anne Dorte Johanson
  25. januar 2009 at 13:21

  Dine tørklæder er supersøde. Jeg kender ikke mønstret… kan du ikke skrive noget mere om det? Hvor er det fra?

 • Svar
  Anne Dyrholm Stange
  25. januar 2009 at 13:16

  Søndag med håndarbejde, dovneri, morbesøg og kaffe, der er vist dømt succes på forhånd :-)

 • Svar
  Jette
  25. januar 2009 at 13:16

  Hej Liselotte
  Du er i BT (med link)

 • Svar
  Gitte
  25. januar 2009 at 12:43

  ;-)

  Lyder som en god søndag.

 • Svar
  merete
  25. januar 2009 at 12:37

  du kan altid sælge dem på et julemarked eller sommermarked. de er ret søde. ser hele tiden hæklede tørklæder på tv. jeg synes de er smarte og kender nogle piger der ville elske jeg lavede sådan nogle til dem. har flere hækle leksika fra den gang jeg var en hæklemaskine. og billederne er skønne.

 • Svar
  Fríða
  25. januar 2009 at 12:33

  jamen, det er jo også hele meningen med håndarbejde, ikke? at det skal være sjovt. og det man ikke selv vil bruge samler man i en gavekasse, så kan man hurtigt finde en fin ting til en gave når man möder en man synes fortjener eller trænger. superfine törklæder, måske man sku….. nej, jeg må hellere blive færdig först med noget af det jeg har gang i allerede.
  kh.fra Island
  Frida
  ps. hvordan går det med Kenneths islandssweater?

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)