9

Fyraften

Endelig kan jeg kalde det en dag og pakke sammen, for at holde fri til i morgen. Dejligt!

Jeg er klar til hygge. Jeg tyvstarter, for lidt senere støder Ella til, men inden kan jeg vist lige nå en pind eller to på Owls, som gerne snart skal kunne samles, så det sjove kan begynde; at strikke uglerne.

Det er lige om lidt…

Vejret er mørkt, der falder lidt sne i ny og næ. Det er en oplagt eftermiddag til hygge i sofaen, så jeg tror lige, at jeg vil finde vej derover med min varme Latte og et par uldne sokker. Uhm, jeg har fortjent det.

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Eva
  5. februar 2009 at 08:11

  Det er dejligt at snakke igennem med en god ven… :-)

  Ser jeg rigtigt? Strikker du ærmerne på en stor rundpind. Har set et klip på youtube som viser det, men har ikke vovet at kast mig ud i det. Synes du det falder li’så let – måske endda lettere end at strikke på strømpepinde…??

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. februar 2009 at 07:40

  Jeg nåede cirka tre pinde på den trøje i går, så kom Ella og jeg glemte at strikke, for så skulle der snakkes igennem ;-)

  Skidt, for så er der noget at glæde sig til i dag og ja, jeg laver indtagningerne i ryggen, som opskriften anviser :-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Bula
  4. februar 2009 at 22:49

  Den blir så lekker at “sukk”! Også går det jo så rasende fort!

 • Avatar
  Reply
  Didde
  4. februar 2009 at 21:40

  den er lækker den ugle trøje, laver du også indtagningerne i ryggen eller former du den selv??

 • Avatar
  Reply
  Julia
  4. februar 2009 at 20:25

  uuuh, hvor bliver det fint. Glæder mig til weekenden – har krealørdag… KH J

 • Avatar
  Reply
  Lene
  4. februar 2009 at 17:23

  Må I få nogle dejlige timer sammen :-)

 • Avatar
  Reply
  kristine
  4. februar 2009 at 17:01

  uh, den sofa ser indbydende ud!!

 • Avatar
  Reply
  Karin
  4. februar 2009 at 16:10

  Det ser SÅ hyggeligt ud :-)

  Jeg har lige fået fri men skal ud af døren igen om en lille time. Jeg kunne sagtens lige dyrke min sofa, men tror jeg i sidste ende vil blive gladest hvis jeg lige får sorteret nogle papirer. Vores kontor er ved at blive endevendt…. og det er jo dejligt når det er gjort.

  Glæder mig til at se uglerne. U uhhh!!

 • Avatar
  Reply
  Anette
  4. februar 2009 at 16:08

  Jeg synes også eftermiddagen er oplagt til sofa-hygge. En god kop the, strikketøj og en god bog indenfor rækkevidde. God fornøjelse når du nu får besøg om lidt ;)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)