Kaosklar omtrent

Jeg er i gang med at pakke. Det er jeg ikke god til. Jeg er vant til meget god plads, så jeg har aldrig været nødt til at begrænse mig. Jeg flår bare ubeslutsomt ned af hylderne, smider det i tasken og håber på, at der er tilstrækkeligt med varmt tøj til, at jeg ikke ender med at fryse ude ved havet.

Det vigtigste er huerne og vanterne. Den varme vinterjakke, de uldne sweatre og halstørklæde er også pakket, for jeg regner med, at de største oplevelser, skal hentes i naturen, som jeg elsker det. Jeg skal trave lange ture med Oline og Oskar for enden af en snor, som uanset hvor lang den bliver, altid vil være for kort.

Annemette og Heidi har lagt fra land. Denne gang er det os, som har den korteste vej at køre. Halvanden time, så ankommer vi til Vorupør. Det er lidt andre rejsetider fra Valby.

Jeg glæder mig her midt i kaos. Det skal blive ualmindelig godt, at holde hønsehus en uges tid.

På mit bord står garntvinde og krydsnøgleapparat midt mellem alt det andet, som også er fundet frem, for at blive husket. Opskrifter, garn, en ekstra trøje og så venter det hele forøvrigt på, at Kenneth beslutter sig for en farve. Når han har gjort det, kan det vindes til nøgler og komme med op, hvor himlen er højere og luften friskere.

Om lidt vil jeg vække Oline og bede hende om at stå op og så varer det ikke længe, før vi vender næserne vestpå. Jeg kan slet ikke vente.

Relaterede skriv

15 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  14. februar 2009 at 20:26

  Åh hjerte… hvor er her dejligt :-)

 • Svar
  Rikke
  14. februar 2009 at 18:40

  En riktig god tur til dere jentene! Håper dere får en deilig vinterferie. :D

 • Svar
  et cetera
  14. februar 2009 at 18:22

  Det har været det smukkeste kørevejr for Jer :-) Håber at I er vel ankommet nu – og nåede at slå smut med et par sten inden mørket faldt på ,,,

 • Svar
  Karina
  14. februar 2009 at 17:13

  Rigtig god ferie. Koldt, klart og smukt vejr er hvad der er lige nu. Håber det holder, så I får nogle gode traveture derude hvor himlen er høj!

 • Svar
  kokken
  14. februar 2009 at 15:25

  Rigtig rigtig god ferie og vejret bliver så smuuuukt;o) knuz til dig herfra….

 • Svar
  Maria Jensen
  14. februar 2009 at 14:24

  håber i får en skøn uge!
  knus Maria

 • Svar
  Gitte
  14. februar 2009 at 13:17

  Rigtig god tur. Uh, hvor er jeg misundelig. Og så i det skønne skønne vejr. Og her sidder jeg i midten af Århus, mens skal heldigvis snart ud og kigge til vores kolonihavehus på “landet” ;-) God uge til jer!

 • Svar
  Anette
  14. februar 2009 at 12:09

  Rigtig god ferie. Håber i får en skøn uge.

 • Svar
  Olines
  14. februar 2009 at 12:06

  Ak, ja jeg kender også udfordringen med at pakke. Jeg ender altid med, at få alt for meget med! Rigtig god ferie til jer!

 • Svar
  Louise
  14. februar 2009 at 12:03

  uha – jeg pakker også altid for meget. Men så slipper man jo for at mangle :) Man skulle godtnok være doven, hvis ikke man kunne bruge en uge ved vandet :) God tur til jer.

 • Svar
  Julia
  14. februar 2009 at 11:54

  hvor lyder det bare skønt! Hav den dejligste ferie! KH J

 • Svar
  mette lykke
  14. februar 2009 at 11:45

  Jeg ønsker jer en dejlig ferie.. Ja det med at pakke er en svær kunst… Jeg sidder her på kanten af øresund og solen skinner fra en sky fri himmel, men norden vinden er meget kold i dag.. Så i skal nok blive blæst godt igennem ude vest på…

 • Svar
  Gitte
  14. februar 2009 at 11:32

  Uha – hvor jeg kender det der med begrænsningens kunst når der skal pakkes. Min mand mobber mig altid. Og – jo – jeg pakker stort set altid alt, alt for meget med, men så mangler vi jo heller ikke noget!!!!!!

  Rigtig, rigtig god tur. Håber himlen er lige så blå hos dig, som den er her hos mig i Århus.

 • Svar
  Mrs Cakeaholic
  14. februar 2009 at 11:27

  Rigtig god tur til jer, og nyd det nu fuldt ud.
  Meget smukkere natur end lige nu kan i vist ikke få, så i er heldige.

 • Svar
  Catarina
  14. februar 2009 at 11:27

  Rigtig god ferie og god tur vest på. Det lyder super hyggeligt med alle “tøerne” i familien samlet til hygge, ude og inde. :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)