9

En tur til havet

Det endte med noget, der næsten kunne ligne opholdsvejr, så vi trak i det varme tøj og begav os i retning af havet. Det tager cirka tre minutter at gå ned på landingspladsen, så vi bor ualmindelig godt for vandreture langs vandet.

Landskabet er hvidt, men marehalm er ikke sådan at tæmme, så det stikker op allevegne og vidner om, at vi er tæt på Vesterhavet. Oskar er vild med både sne og hav, så han strøg lykkeligt af sted, indtil han opdagede, at han faktisk hang for enden af en hundesnor. Ups…

Nede ved landingspladsen ligger T125 præcis, som den gjorde i sommer, da jeg tog billedet af solnedgangen. I dag var vejret bare en kende anderledes, men båden er jo ikke et ringere motiv af den grund.

Der var ikke mange mennesker ved stranden. Faktisk valgte vi af tage vejen nordpå, hvor vi ikke kunne se nogen overhovedet. Det betød, at Oskar kunne slippes løs og det nød han, skal jeg love for. Der blev rendt nogle ture hen langs stranden og bølgerne fik skældud, som de plejer.

Til sidst var han så træt, så han satte sig ned midt på stranden og nægtede at gå videre. Så er han altså brugt, men der var ingen vej udenom. Ville han med hjem, måtte han selv gå. Til sidst overgav han sig og travede modvilligt med os.

Der var ualmindelig skønt nede ved havet. Vinden kommer fra øst, så der var læ og stille vejr, nede bag klitterne, hvor vi samlede sten, fandt påskud for at fortsætte endnu længere ud af stranden og til sidst endte med at opdage, at der var langt hjem.

Oskar var træt og pludselig forstod jeg godt hvorfor, men heldigvis er stranden fyldt med dejlige dufte og nye ting at opdage, når man er hund. Oskar fandt mange spændende ting…

Vi havde travet et godt stykke tid, da vi endelig nåede tilbage til landingspladsen. Oskar fandt lidt gemte kræfter, da han opdagede nogle måger i sandet og endelig var der lidt mennesker, så han også kunne tiltuske sig lidt kæl og klap.

På parkeringspladsen var et par vintercampister. Jeg håber for dem, at der er noget varme i vognene, for ellers er det en kold fornøjelse…

Jeg er i hvert fald glad for, at der er varme her i huset, hvor vi nu nyder en stille eftermiddag med aktiviteterne holdt på et minimum. Det passer mig fortrinligt.

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. februar 2009 at 08:25

  Her er ualmindelig skønt og usædvanlig mildt. Ingen blæst, så det er bare med at nyde det hele, mens vejret arter sig så smukt :-)

 • Reply
  Lotte
  15. februar 2009 at 22:10

  Hvor lyder det bare helt fantastisk dejligt det hele!!! Jeg sidder lige nu og savner Vesterhavet helt vildt… Men dagen har nu også været god her – vi har været på havnen både i går og i dag og det har været alletiders. Lige så stille skrider projektet fremad. Så må Vesterhavet vente lidt endnu.

 • Reply
  Lisbeth.B
  15. februar 2009 at 21:53

  Det ser dejligt ud. Koldt, men meget dejligt. Jeg får en pludselig længsel efter det Vesterhav, skønt det jo slet ikke er så længe siden, jeg selv nappede en lille uges tid dér.

  Nyd det … fortsat – og tak for de helt vidunderlige glimt derfra.

 • Reply
  Tina - omme i London
  15. februar 2009 at 20:23

  Jeg elsker bare den sult der melder sig, naar man har vaeret ude paa saadan en tur. Tak for ‘ed

 • Reply
  Marianne, Norge
  15. februar 2009 at 16:45

  Jeg må slutte meg til Karis linjer – jeg er også veldig glad for at du har med deg din pc – er helt avhengig av dine skriblerier.

  Jeg har dessverre ikke vinterferie – men har greid å få til 2 dager avspasering i slutten av uken og da med tomt hus – mann og unger på vinterferie i Trøndelag. Gjett om jeg ser fram til litt fred og ro.

  Ha en fortsatt fin ferie ved Vesterhavet! Det ser kjempekoselig ut der.

 • Reply
  Kari
  15. februar 2009 at 16:18

  Jeg ble så glad da jeg så at din pc også ble med i ferien!

  Du er så flink til å formidle, så jeg føler nesten jeg er på ferie sammen med deg :o)

  Kos dere!

 • Reply
  Grete
  15. februar 2009 at 14:31

  Ååååå hvor jeg skulle ønske å være der; intet er så vakkert som havet!! Det er så godt å se at livet nytes. Der også inspirerer du:-) Masse flott strikk du har laget. Månelyset er fristende i den lekre lillafargen!

  Kos dere videre i deres flotte landskap ved Vesterhavet!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. februar 2009 at 14:27

  Det var rigtigt dejligt, Astrid – og nu er vi sådan helt småtrætte og lækkersøvnige, fordi luften har taget ved. Det er skønt :-)

 • Reply
  astrid
  15. februar 2009 at 14:26

  Hvor ser det bare dejligt ud og man har så godt af at komme ud i kulden og blæsten og blive rusket godt igennem, for dernæst at komme hjem i varmen og skulle lave ingenting, ikke andet end at hygge sig ihvertfald. Rigtig go ferie til jer alle sammen.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)