17

En fin start

Jeg er kommet godt fra start, så jeg fortsætter ufortrødent og satser på, at det er færdigt, inden weekenden er omme. Som om…

You Might Also Like

17 Comments

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  13. marts 2009 at 18:37

  Du er en ørn med en hæklenål – en hurtig en…. Det er smukt, glad og fyldt med fornemmelser af forår.

  God weekend.

 • Avatar
  Reply
  Ella
  13. marts 2009 at 17:18

  Det må prøves, for pokker hvor er det smukt – og så ligner det et rigtigt hyggearbejde til tvkigning :-)

 • Avatar
  Reply
  Christine
  13. marts 2009 at 14:43

  Hallo Liselotte,

  seit einiger Zeit lese ich ihren Blog. In dänischer Sprache schreiben kann ich leider nicht, doch mit lesen klappt es schon ganz gut.

  Ich bewundere sie, dass sie immer neue Themen aufgreifen und darüber schreiben. Wunderschön sind auch die Fotos, die sie machen. Ich erfreue mich jeden Tag daran. Machen sie weiter so.

  Liebe Grüße von Christine

 • Avatar
  Reply
  one K
  13. marts 2009 at 14:36

  Det blir utrolig flott, og du har vært heldig med valg av mann :-)

  Ha en flott helg!

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  13. marts 2009 at 14:32

  ja, hvis det tæppe skal være færdigt i löbet af weekenden så har vi vel hört det sidste fra dig de næste par dage! men fiiiint bliver det, selvom jeg selv ville have forelsket mig mere i det med farvebomberne.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Suzanne
  13. marts 2009 at 13:04

  Jeg synes du har været heldig med din Kenneth… Måske kan min også med tiden lære, at købe lidt ekstra lækkert garn med hjem – bare fordi… Men han er nu god til at købe andre ting og laver mad til mig næsten hver dag :)

  Sådan har de så forskellige evner… Heldigvis…

  God weekend, Liselotte.

 • Avatar
  Reply
  Signe
  13. marts 2009 at 12:23

  Hmm… og så undrer du dig over, andre ikke har startet storproduktion af deres ting ;) Håber stadig helt for mig selv, at du finder på det engang. Det der med at sælge dine smukke ting. Men kan godt se, det så pludselig kunne blive endog MEGET tidskrævende. :)

 • Avatar
  Reply
  fisefornem Pernille
  13. marts 2009 at 11:23

  Jeg tror det kræver lidt træning at få sin mand til at købe garn for sig – en lille undervisningstime i løbelængde og garnkvalitet : ) Jeg tror ikke, at jeg vil lære min mand op i det – jeg ELSKER at købe garn.

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  13. marts 2009 at 11:12

  Så vil jeg glæde mig til at se resultatet :)

 • Avatar
  Reply
  Suzy Q
  13. marts 2009 at 11:11

  Gud, hvor er det smukt!! :)

  Nu ved jeg, hvad der skal stå på min ønskeseddel.

 • Avatar
  Reply
  Janne
  13. marts 2009 at 11:04

  Det er da en utrolig dejlig mand du har dig der. Sådan at købe ekstra garn og alt muligt.. måske jeg skulle forsøge at lære min det?

  Nå, men jeg tænkte bare, jeg tror du er færdig i løbet af weekenden, du er jo vildt hurtig med et par strikkepinde og sikkert også med en hæklenål… det kommer selvfølgelig an på hvor stort det skal være ;-)

  God fornøjelse i hvert fald.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. marts 2009 at 10:59

  Suzanne, jeg tror heller ikke, at jeg skal regne med at blive færdig ;-)

  Kenneth er født med veludviklet farvesans, så han er nem at sende på den slags missioner og kom oven i købet hjem med ekstra nøgler i forskellige, smukke farver. Bare fordi… :-)

 • Avatar
  Reply
  Suzanne
  13. marts 2009 at 10:58

  Altså Liselotte… Medmindre det er et tæppe til din ene fod, så tror jeg ikke at du skal satse på, at du bliver færdig i weekenden :)

  Jeg er mest forundret over, at Kenneth ved præcis hvad han skal købe. Sendte jeg Elektrikeren, så skulle det være med farvekoder, nøjagtig beskrivelse osv og så ville han sikkert alligevel ringe fra butikken og tjekke, om det var det rigtige ;)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. marts 2009 at 10:40

  Linda, jeg tror også, at det ender virkelig festligt. Et rigtigt sommertæppe til den sofa, jeg drømmer om til terrassen :-)

  Louise, jeg er en doven skrædder, så kan jeg slippe let om ved alle de tråde, gør jeg det ;-)

  Eva, det betyder, at Kenneth købte hvidt bomuld i går. Han er godt valgt, for det er ikke spor svært, at få ham til at glæde mig :-)

 • Avatar
  Reply
  Eva
  13. marts 2009 at 10:32

  Betyder det at du fik Kenneth til at købe mere hvidt bomuld til dig i går?

  Kan du lige give hemmeligheden videre, hvordan får man mandfolk til at købe garn???? ;oP

 • Avatar
  Reply
  louise
  13. marts 2009 at 10:30

  hej med dig…
  hvor er dit hækleri vildt fedt…..
  jeg er selv ind i mellem bidt af en gal hæklepind….
  her fulgt din blog et lille stykke tid…. læste bla. om din ide med at hækle alle tråde med, så der ikke er noget hæfteri….. Tænk sig så langt har jeg ikke tænkt, det er virkelig tragisk komisk, fordi jeg lige har hæklet et tæppe til sofaen… med 122 bedstemor firkanter, i fem farver, og jeg brugte vinterferien på at hæfte tråde:( ! – omregnet ca 800 tråde…..det tager pænt lang tid…..
  tænker jeg må lave et tæpppe som dit, på den nemme måde…..
  smil :) og god weekend… vh. louise

 • Avatar
  Reply
  Linda och Bertil
  13. marts 2009 at 10:25

  vackra tulpaner!
  och din filt är verklig urläcker! kommer bli så snygg!

  mvh Linda

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)