5

Morgenlys

Da jeg stod op, var det lyst udenfor. Det gør altså en forskel for min biologi. Det er meget nemmere at finde energien, når lyset er på vej og da jeg så huskede, at jeg igen er kørende, gik det ualmindelig nemt med at komme ud under bruseren. Det er sidste arbejdsdag, inden jeg kan holde weekend. Det er dejligt og jeg trænger. Der er røget mange timer ind på kontoen denne uge, men sådan er nogle uger og specielt dem, hvor jeg også arbejder hjemmefra, kan trække nogle timer.

Vi præsenterer et nyt tolkebookingsystem, som fremover skal gøre det meget nemt at bestille tolk for vores brugere. Der ligger en lang proces forud for præsentationen, så det er naturligvis kulminationen af mange måneders arbejde, når vi endelig kan slå dørene op for det nye koncept. I den forbindelse får vi også nyt navn og det betyder, at der skal laves nye papirvarer og andet relevant merchandise, så der har været rigtigt travlt den sidste tid.

I kassen ovenfor ligger et af mine skilte. Vi bærer skilt, når vi går på arbejde. Samtlige tolke i Center for Døve skal udstyres med nye skilte og dermed forsvinder vores gamle logo, som jeg ikke er specielt gode venner med, så jeg er ikke ubetinget utilfreds og glæder mig meget til at tage hul på “den nye tid”, som byder på et meget enklere skilt. Det er en detalje, men det er en detalje, jeg bærer rundt på hver dag. Jeg glæder mig.

Sådan er jeg så nem og så på en fredag, som ikke byder på meget sol, men til gengæld indleder den en weekend, som er tiltrængt. Dagen skal nok blive god. Jeg kan mærke det… og om lidt vil jeg køre ud og indtage verden. God fredag til dig.

You Might Also Like

5 Comments

 • Avatar
  Reply
  Alice
  13. marts 2009 at 13:02

  Det lyder hyggeligt:) God fornøjelse

 • Avatar
  Reply
  Signe
  13. marts 2009 at 12:17

  En detalje – jo. Men den slags har det med at blive vigtige for virksomheden eller hvad detaljen nu repræsenterer. Så jeg kan godt følge dig, det er ikke ligegyldigt. Og da slet ikke, når man selv kan noget inden for genren. :) God weekend…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. marts 2009 at 10:05

  Lene, jeg skal prøve at lade være ;-)

  Alice, det nye logo er allerede lavet og det kan vel knapt kaldes et logo. Det er mig, der har lavet det – jo, jo… og mig, som laver resten af tingene også. Det er derfor, jeg har hjemmearbejdsdage for øjeblikket :-)

 • Avatar
  Reply
  Alice
  13. marts 2009 at 08:28

  Skal du lave det nye logo?

 • Avatar
  Reply
  Lene
  13. marts 2009 at 08:07

  Tak i lige måde Liselotte. Prøv nu ikke at brænde for meget dæk af i dag ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)