6

Jeg må teste…

En del af gårsdagen blev tilbragt i sofaen sammen med Oline. Det var en dag, som ikke levnede vejr til udeliv, så vi endte indenfor med stearinlys, film og hygge. Det er vel også sådan en søndag skal være på en dag, hvor det endnu ikke er sæson for hverken have eller udflugter, så det passede os begge fint.

Jeg fik strikket lidt videre på forsøget med en tunikalignende trøje med bærestykke i vævestrik. Jeg strikkede i blinde. Bare derud af. I dag skal den prøves, for jeg er nødt til at tjekke, om virkeligheden står mål med idéerne.

Der er ingen tvivl om, at bærestykket er smukt. Der er mere tvivl om hvorvidt halsåbningen vil vise sig at passe og dermed opføre sig, som jeg har tænkt, at den skal. En forsigtig prøve tidligt på dagen gav en fornemmelse af, at det gjorde, som det skulle, men der er løbet mange masker over pindene siden da, så nu er det tid igen til at teste.

Jeg er i tvivl. Der er ingen vej udenom. På med skidtet og så er det bare trævle op, hvis det ikke er lykkedes. Sådan er det at eksperimentere.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anette Øgaard Petersen
  23. marts 2009 at 20:38

  Hej Liselotte !
  Det ser rigtigt flot ud…værd at prøve. Tager du ud imens du strikker vævestrik ? Det er ikke til at se, men det sker måske på vrangpinden ? Det er nogle meget smukke farver :-)

  Hilsen Anette

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. marts 2009 at 17:32

  Der var jeg heldig, Anette :-)

 • Avatar
  Reply
  Anette
  23. marts 2009 at 15:46

  Smukt – hvor er det skønt den passer ;)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. marts 2009 at 10:11

  Jeg er heldig. Den passer! ;-)

 • Avatar
  Reply
  Bodil
  23. marts 2009 at 10:05

  Du er altså god til at strikke og finde på. Trøjen ser skøn ud.

 • Avatar
  Reply
  yt
  23. marts 2009 at 09:59

  Godt ser det ud, så vi krydser finger ;)
  De er så fine sammen de farver du har valgt.
  Yt.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)