25

CrissCross

Jeg ved ærlig talt ikke, om jeg har mere held end Kenneth, men i det mindste slipper du for at mit trætte ansigt, som i den grad ligner det, det føles som. Noget der skal byttes! Hovedpinen har været tro følgesvend hele dagen og det ses, er jeg bange for…

CrissCross, som trøjen er blevet navngivet er til gengæld helt, som den skal være. Den er færdig, endnu ikke skyllet op, men allerede taget i brug og jeg elsker den!

Om lidt skal jeg ud at handle. Er der nogen, der vil bytte for en sen eftermiddag i en sofa?

You Might Also Like

25 Comments

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  29. marts 2009 at 00:00

  Den trøje er utrolig lækker – jeg kan godt lide kombinationen af det klassiske med hippiekanter – håber at du er klar over at jeg mener det positivt :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. marts 2009 at 12:03

  Jeg er også vild med den, Bambi – og om billedet er bedre… det viser i hvert fald lidt mere af trøjen ;-)

 • Avatar
  Reply
  Bambi72
  28. marts 2009 at 11:58

  Jeg er fuldkommen vild med din trøje…. Og må give dig, det er en hel del bedre dit billede end Kenneth’s ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. marts 2009 at 10:37

  Årh tak Vita, men jeg er jo også totalt sej, dér ;-)

 • Avatar
  Reply
  Vita
  28. marts 2009 at 10:04

  Totalt sej posering der, frue!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. marts 2009 at 07:54

  Jeg elsker den nye trøje. Jeg har nu ikke haft planer om andet, end en trøje til mig, sådan bare strikket lidt på slump :-)

  Jeg er forøvrigt enig i, at personalet ind imellem kan ligne nogen, som er tæt på at hade en, når man kommer med den fyldte vogn, men de er vel bare mennesker, som også gerne vil hjem i sofaen og sidde :-)

 • Avatar
  Reply
  Githa
  28. marts 2009 at 06:45

  Den er lige så skøn som jeg havde regnet med Liselotte. Du kan bare det der :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  28. marts 2009 at 05:39

  Hm.. med hensyn til de der service-personaler, så har du nok ret…Nu er jeg sådan en der kun handler ind en gang om ugen, og med den flok jeg har på kost til hverdag, bliver det til pænt meget der skal i indkøbsvognen fredag efter middag. Mine arbejdsdage er fra 6.30 til 16.30 og fredag 6.30 til 15.00. så det er fredag eftermiddag der må holde for. Nogen gange kan man se på personalet, at de ønsker en hen hvor peberet gror, når man kommer med en indkøbsvogn der er fyldt til bristepunktet…men det er sgi da sådan nogen som mig (og i andre) de lever af…..

 • Avatar
  Reply
  malle
  28. marts 2009 at 00:01

  fandeme flot trøje, skide flot design ….ja , undskyld mit “franske”!

  ser vi mon opskriften om noget tid i din etsy shop? ;-)

  god weekend til dig og dine……og s[ h[ber jeg selvfølgelig at det er uden en træls hovedpine!

 • Avatar
  Reply
  Louise
  27. marts 2009 at 23:30

  Smuk bluse – jeg håber inderligt, opskriften kommer til salg.
  God weekend <3

 • Avatar
  Reply
  Anja
  27. marts 2009 at 22:01

  Nuiii hvor er du bare heftig, Liselotte! :) Den blev da mere end god, også jeg er vild med farverne.. hm.. måske jeg skulle tage DE farver til det næste par sokker jeg får på pindene? Lige nu glæder jeg mig bare til at lægge næste billede op – hvor sokkerne er FÆRDIGE! :D

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  27. marts 2009 at 21:30

  Den ble kjempefin, og for et tempo du har på pinnene. God helg!

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  27. marts 2009 at 21:14

  superlækker! ikke at jeg er forbavset, alt du laver bliver jo superlækkert, men denne ser bare så blöd og god ud, helt igennem MUMS!
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Kathrin
  27. marts 2009 at 20:44

  Du er en råtass med garn, altså!!!!
  Noen dager siden jeg sist var innom deg, og vipps…. så har du tryllet fram en rålekker garding OG en genser!
  RÅTASS! =)

  Jeg er imponert….om du var i tvil;)

  god fredagskveld, klem Kathrin.

 • Avatar
  Reply
  Anni Fizzle
  27. marts 2009 at 19:59

  Denne var virkelig flott!:)har lyst til å prøve å lage en maken, den ser så god å bløt ut til å ha på kroppen!Venter i spenning på neste prosjekt!Ha en fin weekend!Anni Fizzle:)

 • Avatar
  Reply
  Irene
  27. marts 2009 at 19:36

  Pæn ny blus! Riti pæn ny blus!

 • Avatar
  Reply
  Anne, Mandagspigen.
  27. marts 2009 at 19:28

  for sent så jeg, at du havde en eftermiddag i bytte…men ville du hellere have en senvagt på Sorø Bibliotek? hvor der også var fredagstrætte børn med umulige forældre? ( hvorfor venter de dog ikke til lørdagformiddag…tænker jeg og ved jo ikke en skid *lol*)
  nå måske de er lige så fredagstrætte på en lørdag? jeg får se, medmindre du vil bytte?

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  27. marts 2009 at 18:56

  Det garn ser bare så lækkert ud! Jeg bliver nødt til at prøve – en dag :)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  27. marts 2009 at 18:39

  Jeg nyder din smukke trøje, mens jeg lader op til en gang overfladerengøring af mit hus ;-) og så skal jeg have handlet ind i morgen tidlig. Vi skulle måske have slået pjalterne sammen, så kunne vi få snakket mens vi handlede ind :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  27. marts 2009 at 18:15

  Om jeg fatter, at det er så svært at få afsat en tur ud i verden. Genovervej, for det bliver fantastisk! Køledisk efter køledisk, fredagstrætte børn, meterlange køer ved kasserne og servicepersonale, som ikke aner, hvorfor de er navngivet SERVICEpersonale. Der er potentiale for en skøn fredag aften, ikke sandt? ;-)

 • Avatar
  Reply
  fisker & fernández
  27. marts 2009 at 17:59

  Flot kreation! Super lækker.

  Jeg vil helst ikke bytte, og måske er det bare for besværligt for os begge, hvis i skal have køleskabet fyldt op i dag ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  27. marts 2009 at 17:44

  Ikke på vilkår, om jeg vil bytte. Jeg vil meget hellere ud på landet, hvor de står på pinde for mig, når jeg er der ;-)

  Jeg er vild med den farvesammensætning på din trøje!

 • Avatar
  Reply
  Eva Anette
  27. marts 2009 at 17:41

  Ååååå, enda et magisk plagg å forelske seg helt i. Skjønne farger sammen, utrolig lekker!! Jeg er SÅ misunnelig! :-)
  Så må den hodepinen der plager deg se til å forsvinne: Bort bort og vekk!!

  Ha en vidunderlig fredagskveld, Liselotte :-)

 • Avatar
  Reply
  Fie
  27. marts 2009 at 17:40

  Jeg har allerede handlet og nægter at gå derud igen.

  trøjen ser rigtigt godt ud. Hmm, får helt lyst til at købe store mængder garn.

 • Avatar
  Reply
  Ella
  27. marts 2009 at 17:36

  Hvor er den skøn, Liselotte – og jeg ved jo hvor blød den er, så det er en vindertrøje :-)

  Kan du ikke sætte din hovedpine til salg? Ikke at jeg er aftager, men man ved jo aldrig ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)