4

Så blev der plads…

Jamen jeg elsker bare, når dem, der ved, deler. Det gør Malene, så nu har jeg masser af plads at tumle på inde i maskinhuset. Det er idel lykke og det fungerer bare. Systemet er jo tip-top-smart. Alle de små kasser med funktioner kan flyttes rundt på siden, akkurat som systemet med widgets, som jeg forøvrigt ikke bruger, men man kan indrette sig, så man lige præcis føler sig tilpas.

Jeg smed alle funktioner ned under skrivefeltet, så det nu igen er bredt og rummeligt. Tak Malene :-)

You Might Also Like

4 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. april 2009 at 07:25

  Det var absolut ugens bedste, Malene :-)

 • Avatar
  Reply
  Malene
  1. april 2009 at 23:24

  Ah dejligt at nogle kan bruge mine fif :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. april 2009 at 21:47

  Det er jo derfor jeg skriver det, Margrethe. Jeg antager – lidt prætentiøst måske – at jeg ikke er den eneste, der har forbandet det skrivefelt, så godt du har glæde af tippet også :-)

 • Avatar
  Reply
  Margrethe
  1. april 2009 at 21:04

  Hehe, så blev jeg også så meget klogere…
  Har hidset mig en anelse op over det smalle skriveområde, og nu voila…
  Herligt, tak for tippet :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)