6

Håndværkertorsdag

Morgenstund har ikke guld i mund. Her er gråt, tæt og ikke snerten af sol, men forude venter en hel dag i selskab med håndværkere, så der er alligevel noget, jeg kan glæde mig til. Jeg elsker at blive klog på håndværk. Teknikker og finesser kan gøre mig helt høj, hvis jeg er i dialog med et menneske, som er passioneret. Så bliver selve håndværket spændende, uanset hvilket et vi snakker om.

Sådan er det vel i grunden med alting. Passion gør spændende. Mennesker, som brænder, er spændende bekendtskaber og de elsker som regel mennesker, som spørger og er nysgerrige. Jeg burde kunne se frem til herligt selskab, for jeg er et frygteligt nysgerrigt menneske og ind imellem er det faktisk helt okay at være det. Sikke et held ;-)

Rigtig god torsdag til dig :-)

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. april 2009 at 15:49

  Jeg er klogere nu, end da jeg tog afsted i morges. Det har været en god dag :-)

 • Avatar
  Reply
  Marina
  2. april 2009 at 14:01

  Nysgerrig det er lige et af de ord jeg synes passer rigtigt godt på dig. Du er altid åben for indtryk og nysgerrig nok til at få noget godt ud af det hele. Rigtig god torsdag til dig også.

 • Avatar
  Reply
  Eva
  2. april 2009 at 11:21

  I lige måde Liselotte…

 • Avatar
  Reply
  Frau Putz
  2. april 2009 at 09:00

  Jamen det er jo også derfor vi kommer forbi og kigger på, hvad din passion for håndarbejde har resulteret i!

  Og fra én garn-narkoman til en anden: Der er udsalg hos Webs! Jeg har ikke engang modtaget min kasse med garn endnu – og sidder allerede og drømmer om at forkøbe mig IGEN…

 • Avatar
  Reply
  Julia
  2. april 2009 at 08:49

  det er nemlig bare så sandt. De ligeglade bliver hurtigt de ligegyldige. KH

 • Avatar
  Reply
  Lene
  2. april 2009 at 08:34

  Tak i lige måde, Liselotte, og du vil mærke, når du kommer udenfor, at luften er frisk og sprød, jeg har nemlig været ude og gå i 40 minutter, og det var rigtig godt :-)

  Kan kun sige ja og amen til dine ord om passion :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)