10

Svedig pakning

Sådan!

Sådan en femminutterspakning kan godt efterlade én lidt svedig i håndfladerne, for har man nu husket det hele, men jeg gjorde det! Der er pakket og klart. Vi venter kun på Kenneth og hussitteren, så er vi klar til at lægge fra kaj med kursen sat mod København. Jeg glæder mig så meget. Det er hundrede år siden sidst og har jeg glemt halvdelen, går det sikkert alligevel. Sådan rigtig nydelig bliver jeg vist alligevel aldrig, så det…

Solen er kommet frem. Både udenpå og indeni. Jeg er klar!

God fredag til dig. Min bliver tilbragt på motorvejen for fuld skrue og med fællessang. Ved tvang!

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anne, Mandagspigen.
  3. april 2009 at 19:04

  Vink når i drøner forbi “mit” farvestrålende vandtårn :-) og god tur videre østpå

 • Avatar
  Reply
  Ella
  3. april 2009 at 18:36

  Gad vide hvorfor vi altid ender med feberpakninger, vi to ;-)

  Hav en fantastisk weekend derover i det fremmede (har du husket passet?) ;-)

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  3. april 2009 at 16:42

  og hvis du nu har glemt noget, så findes der såvidt jeg kan huske, en del butikker i Kbh. god tur og nyd friheden og ændring af miljö.
  kh.fra Island
  Frida, der startede på ferie igår

 • Avatar
  Reply
  Magiske pinnar
  3. april 2009 at 16:24

  Pakking er ikkje lett uansett om man skal ha med seg mykje eller lite.

  God tur og god helg! Kos dykk i konfirmasjon.

 • Avatar
  Reply
  Stine
  3. april 2009 at 16:14

  Puha – har man nu husket det hele? Det synes jeg at jeg kan blive i tvivl om uanset hvor meget eller hvor lidt tid jeg har haft til at pakke. Heldigvis er det jo de færreste ting som er HELT uundværlige – selvom det kan være irriterende at mangle dem.

  Rigtig god tur gennem landet og god påske :-)

 • Avatar
  Reply
  Maria Jensen
  3. april 2009 at 15:56

  Jeg PRØVER altid og være på forkant med pakning af bagage men det lykkedes aldrig 100% god weekend og god tur.
  knus Maria

 • Avatar
  Reply
  Anette
  3. april 2009 at 15:38

  God week-end. God tur ;)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  3. april 2009 at 15:09

  God weekend og hyg jer nu på motorvejen :-)

 • Avatar
  Reply
  fisefornemme Pernille
  3. april 2009 at 14:44

  Rigtig god tur! Ja, København er virkelig festligt om foråret. Jeg sidder lige nu på et kontor med vindue til strøget. Der er cellomusik, en hund der bjæffer, mennesker der hyggesnakker. Herlig ferie- og forårsstemning!

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  3. april 2009 at 14:31

  Fællessang er godt, og man bliver i endnu bedre humør af det. Rigtig god weekend og god fest til jer alle. Vi nyder også solen her på djævleøen. Det er herligt at hænge tre maskiner vasketøj ud, det dufter dejligt, og samvittigheden har det godt. Glæder mig til at se, hvad du får produceret på motorvejen.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)