8

Hygge

Pausevent

Man kunne godt få lidt stress af at have min familie. De rykker ikke rigtigt igennem. De har god tid. Altid. Også i dag, hvor der ikke er én af dem, der er bare i nærheden af at være i gang med at gøre klar. Jeg kender deres tempo, så halvanden time til begge er ikke for meget. Måske kommer vi for sent. Heldigvis skal vi et sted hen, hvor de kender os og ikke er to sekunder i tvivl om, hvem der bærer forsinkelsen, så jeg har snuppet strikketøjet og fundet en solplet, hvor jeg nyder lyden af stemmer, som trænger gennem åbne døre.

Heidi, Annemette og Oline snakker om Fogh og Tyrkiet. Muntert…muntert…

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. april 2009 at 20:12

  Vi nåede det! Ah… og jeg har vænnet mig til, at jeg i deres selskab skal påregne at komme en smule for sent. Sådan er det bare – og jeg elsker dem, så jeg venter :-)

 • Avatar
  Reply
  Trine-Talks
  4. april 2009 at 19:13

  Lige en sidebemærkning : Man får helt lyst til at lære at strikke, når man ser
  dit skønne billede :0)

 • Avatar
  Reply
  Nicole
  4. april 2009 at 15:17

  Knitting looks so great when I look at your pictures… But I am no good at it! Too bad!
  I will just admire what you make!

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  4. april 2009 at 14:19

  Der er ingen Jamaikansk blod i din elskede, er der? MAN, kender jeg problemet eller hvad. Vi koerer paa tre tidszoner her i huset: Danish time, English time and JAMAICAN time. Du maa selv gaette paa hvor vidt de ligger korrekt paa kortet, mht hvem der er faerdig foerst!
  Jeg haaber du har rigeligt med garn med. Fniiis…

 • Avatar
  Reply
  Karin Grøn
  4. april 2009 at 12:40

  Ja, det kender jeg med al ønskelig tydelighed. Man venter og venter og pludselig skulle man have været ude af døren og manden kan ikke forstå at det tager tid at pakke børn, tøj, hunde bil men tror man kan gøre det på 0 min. Indtil da snulrer han rundt – men han er så thybo, så det giver jeg skylden. Jeg sætter mig også tit med et strikketøj.

 • Avatar
  Reply
  Karin Grøn
  4. april 2009 at 12:40

  Ja, det kender jeg med al ønskelig tydelighed. Man venter og venter og pludselig skulle man have været ude af døren og manden kan ikke forstå at det tager tid at pakke børn, tøj, hunde bil men tror man kan gøre det på 0 min. Indtil da snulrer han rundt – men han er så thybo, så det giver jeg skylden. Jeg sætter mig også tit med et strikketøj.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  4. april 2009 at 11:48

  Jeg husker pludselig min bryllupsdag, hvor min bror var ved at drive os til vanvid, især min mor ;-)
  Han skulle lige klimpre lidt på guitar inden fest dresset skulle på og han var ufattelig langsom til at komme, så familien kunne blive fotograferet inden afgang til kirken :-)

  min mor satte sig ikke til at strikke, det gjorde vi fire søstre heller ikke :-)
  det skulle vi måske have gjort.

  Så bare, bare, bare tag det roligt og giv dig god tid, I når det nok. God festdag.

 • Avatar
  Reply
  Maria Jensen
  4. april 2009 at 10:47

  politisk morgensnak og masser af forår!
  SKØNT håber i får en dejlig dag!
  knus

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)