3

Påskegave

Der lå en gave og ventede herhjemme. Sådan en gave, som man kan være heldig at rende ind i engang imellem. Sådan ganske ufortjent, men absolut ikke mindre velkommen…

Påskegave

Jeg har påskevagten. Jeg arbejder mandag, tirsdag – og har vagt torsdag, fredag, lørdag og søndag, men tænk engang, der er ingen opgaver til mig. Jeg har påskefri. Påskefri, som fri til at være sammen med familien og nyde, at der er en streg fridage i træk, som kan bruges til hvad som helst.

Jeg har ikke kunnet planlægge noget denne påske, for vagten havde jeg og opgaver kunne der komme, så der er ikke planlagt påskefrokoster, vennekomsammen og sjov og ballade. Der har været stilhed før stormen eller noget…

Jeg nåede lige at konstatere, at jeg er ualmindelig heldig, så var der lagt planer. Nu skal der hygges igennem. Som jeg dog glæder mig og så er der endda plads til elastiske udfald. Ah…

You Might Also Like

3 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. april 2009 at 09:05

  Ella, jeg vil forvalte den med sædvanlig sans for nydning, kan jeg love dig ;-)

  Kirsten K, jeg arbejder også her de første dage, men så er der fri og det er skønt og jeg vil nyde det :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  6. april 2009 at 07:52

  Det var da en af de gode gaver du fik dig der….tillykke med “friheden” Selv har jeg desværre trukket det korte strå, i lodtrækningen ,om hvem der skulle arbejde de tre dage her før påske…men onsdag aften 16.30 så er der påskefri……. Man kan ikke være lige heldig hver gang…

 • Avatar
  Reply
  Ella
  6. april 2009 at 00:15

  Heldet følger en vis slags mennesker og alt det der – tillykke med lottopuljen, Liselotte, du vil forstå at forvalte den med sædvanlig sans for nydning ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)