6

Påsketyvstart

Påskeferie

Påskeferie… det er NU!

Jeg er ligeglad med vejret. Undskyld, men det er jeg, for jeg har fået uventet fri og det er gave nok i sig selv. Jeg skal bare nyde. Nyde livet, familien, venner og naturen, som skal have besøg af mig også. Jeg er ikke den, som stikker af i regnvejr, så jeg er ligeglad med vejret. Jeg har regnjakke og gummistøvler. Mere behøver man ikke. Og et kamera, som trænger til at blive luftet ligesom mig.

Forude venter Lønstrup og gode venner, påskefrokost hos mor og så alt det løse, som endnu ikke er planlagt. Det er så meget i orden med mig og jeg har – fordi jeg er så god ved mine ansatte – bevilget mig selv, sagde hunden, en fridag i morgen.

Kan jeg komme til? Næ, næsten ikke for alle de glade mavebobler, jeg kan mærke lige nu.

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. april 2009 at 00:39

  Tak Anne, vi har tænkt os at stræbe, så mon ikke det lykkes :-)

  Tak for roserne til banneret. Lidt påske skulle der til nu der ikke er spor af den herhjemme :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  7. april 2009 at 23:01

  Jeg håber, at du og resten af familien får nogle vidunderlige dage med alt hvad i drømmer om hver især!

  Herligt banner du har sat på i højtidens anledning, jeg elsker det selvom jeg hader blødkogt æg…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. april 2009 at 20:20

  Åh, som det er dejligt… og jeg er allerede i gang med at NYDE. Jeg sagde jo, at jeg tyvstarter ;-)

 • Avatar
  Reply
  Tina
  7. april 2009 at 20:05

  God påske til dig og dine.
  Skøn, skøn topbanner du har på nu. Dejlig påskeglæde.

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  7. april 2009 at 19:56

  :)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  7. april 2009 at 18:11

  Det lyder da fantastisk! Rigtig god ferie, alt inklusiv :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)