9

Sommerbær

Jamen sikke man kan, når pauserne bare er tilstrækkeligt lange. I dag blev det til en lille samling sommerbær samlet i et bomuldstørklæde af fri fantasi. Sådan nogle pauser kan jeg lide.

Sommerbær

Tørklædet består stort set af ret, ret og ret, så det var hurtigt strikket. Først den ene lange række ret efter den anden med skiftende farver. Da jeg ikke gad mere, stoppede jeg og fandt en mørk orange og gik i gang med det, som var grundidéen og netop det, som måtte afprøves; en kant strikket modsat og derfor sandsynligvis med tendens til at lægge sig smukt, som en blonde langs halsen.

Sommerbær

Kanten gjorde akkurat det, jeg stræbte efter. Den gjorde tørklædet halvrundt, som du kan se på det ene af billederne. Kanten gør, at tørklædet lægger sig smukt om halsen og den fine blondekant kommer rigtigt til sin ret, når man bærer det.

Det var sjovt at strikke og der er omtrent ingen aflukning, som jeg synes er kedeligt. Specielt med 250 masker! I stedet valgte jeg at strikke blonden og langsiden på tørklædet sammen løbende og endte altså kun med at skulle lukke 12 masker af. Smart!

Måske jeg skulle strikke et mere i andre farver. Bare fordi…

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 11:39

  Henriette, det er da et rigtigt fint resultat, du har fået :-)

  Min kant er forøvrigt strikket, ikke hæklet :-)

 • Avatar
  Reply
  henriette
  16. april 2009 at 10:53

  Hej Liselotte.

  Tjaaa, jeg har nu færdiggjort mit eget halstørklæde. Det ligner slet slet ikke dit, hækling er en svær en, men jeg er stædig og VIL lære det. Har du lyst, kan du se resultatet af min inspiration fra dig her:
  http://defemibyen.blogspot.com.....et-er.html

  Tak for gode strikkebilleder. Dem nyder jeg meget

  Venlig hilsen
  Henriette

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. april 2009 at 09:49

  :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  8. april 2009 at 08:58

  Et rigtigt Liselotte stykke :) altså livstykke ;)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. april 2009 at 18:14

  Der er knald på farverne… og en påskekam er det da, Pernille :-)

  Den orange skifter med lyset. Begge farver er sådan set “rigtige”. Den ene er taget indenfor i kunstigt lys, den anden udenfor i gråvejr, men begge er gengivet tro mod virkeligheden. Lyset bestemmer, for den orange kant er temmelig speciel i farven og altså også temmelig omskiftelig. Du kan næsten fornemme det ved at sammenligne de andre farver i kunstigt og naturligt lys :-)

 • Avatar
  Reply
  fisker & fernández
  7. april 2009 at 15:34

  Det ser godt ud, Liselotte! Der er lidt paaskehanekam over det :-)

  Paa billedet i den forrige post ser den orange farve en anelse anderledes ud. Jeg er lidt nysgerrig efter at vide hvilken nuance er der er den ‘rigtige’?

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  7. april 2009 at 15:07

  Den kant er bare så anvendelig :)

 • Avatar
  Reply
  Heidi
  7. april 2009 at 15:00

  Stilig!

 • Avatar
  Reply
  Ella
  7. april 2009 at 14:15

  Altså Liselotte – nu har du gjort det igen – sat farver sammen, som jeg aldrig havde forestillet mig duede sammen – smukt!!!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)