4

Ud og ind er lige langt…

Vi lagde ud med terrassen. Ikke så snart havde vi fået os arrangeret med tæpper og baljer fyldt med sjov og ballade, før solen forsvandt bag et tyndt lag skyer. Så er der heller ikke varmere, kan vi konstatere, for med kun et tyndt lag dis, er der faktisk temmelig koldt derude og vi pakkede sammen igen…

Hygge udenfor

Godt vi har en dejlig, rummelig sofa, som indbyder til hygge, for det er her, vi er endt. Med Spartacus på skærmen og Oline bøjet over hækletøjet sidder jeg så her med alt det gode indenfor rækkevidde.

Oline koncentrerer sig grumme...

Jeg har computeren, strikketøjet og størstedelen af min lille familie nær ved. Den eneste, som ikke er i sofaen, er Kenneth, som i stedet har valgt at give sig i kast med de sidste sten på gårdspladsen.

Vi sløjfer et dumt og kedeligt bed og skifter det i stedet ud med pigsten, som på resten af pladsen. På den måde får vi mere plads, mindre at holde og en chance for at have en pæn gårdsplads uden alt for meget arbejde. Det sidste er praktisk, når der i forvejen er så rigeligt.

Hyggehund

Oskar nyder, at han kan ligge i et af sine yndlingshjørner. Uforstyrret ligger han og sover, mens han sikkert gasser sig over ikke at skulle dele hjørnet med Kenneth, som han plejer. Vi andre dovner bare og nyder også, at vi kan have vores hjørner i fred. Vi er så nemme at stille tilfreds.

You Might Also Like

4 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. april 2009 at 00:10

  Ella, hun er meget koncentreret :-)

  Anette, det har det være hele dagen :-)

  Majken, I har godt nok været flittige. Jeg håber, I kan løfte kaffekoppen i morgen :-)

 • Avatar
  Reply
  Majken
  12. april 2009 at 19:19

  Øv for ud og ind igen. Her hos os på Fynsland har solen simpelthen skinnet fra en klar, varm og vindstille himmel. Fantastisk. Så vi har gravet ikke mindre end 2 (kæmpe)bede, plantet piletræer, flyttet sandkasse, spist frokost OG aftensmad i det fri, fået sol på næserne (og på de bare arme) og ellers leget super sommer med bare tæer i clox.
  Ahh… selvom jeg da må indrømme, at vi nok er lidt mere døde i sværen end I er efter jeres sofa hygge. Vi er nok også lidt ømmere i musklerne i morgen end I er. Ved ikke helt om det er godt eller skidt endnu :) God sidste fridag til jer i morgen, håber vejret arter sig.

 • Avatar
  Reply
  Anette
  12. april 2009 at 17:41

  Det er da ren hygge i har gang i ;)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  12. april 2009 at 17:14

  Ahhhh det ser dejligt ud, hun er da blevet bidt, den smukke :-)

  Jeg søgte også mod sofaen da skyerne kom :-(

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)