13

Solgt til damen med det hvide hår

Jeg havde en god fornemmelse af, at det ikke ville være frygteligt vanskeligt at sælge det nytilkomne sjal til mor og jeg havde ret. Det første hun bemærkede ved vores ankomst var, at hun syntes, at det nye sjal var ualmindelig smukt. Hun havde set det på bloggen, inden vi kom op til hende. Ha! Man kender vel sine lus på travet, så jeg hev straks sjalet op af den medbragte og uundværlige balje, for at vise hende det.

Solgt

Hun fik det over skuldrene og jeg spurgte hende, om hun syntes det var for stort. Okkenej, det syntes hun ikke. Det passede svært godt, syntes hun.

Så var det, at jeg trak den råhvide start på hendes sjal op af baljen. Jeg vidste det bare, så jeg var startet. Det faldt i temmelig god jord, skal jeg hilse og sige og når jeg tænker på, hvor meget hun gennem årene har strikket, hæklet og gjort ved alene for at gøre mig tilpas, er det vist kun at regne for en lille tilbagebetaling, at skulle strikke sådan et sjal til hende.

Oskar er frygteligt forkælet

Det er ikke kun os på to ben, hun forkæler. Oskar skal bare se på hende én gang, så ligger han i arm med hende. Han er frygteligt forkælet og jeg kender ingen ud over os, som er så vild med den tossede hund, som hun er. Han er godt tjent med hende. Det er vi også.

Du vil sikkert også kunne lide