13

Hverdag

Efter endt arbejdsdag skulle der handles til aftensmaden, fordi vi endnu en gang havde glemt at tage noget op af fryseren. Åh ja, vi er sådan nogen, som har to frysere spækket med god, økologisk lam og kalv, men vi er også sådan nogen, som glemmer, at den slags skal tøes op, inden det er specielt brugervenligt, så vi endte i den ombyggede Super Best, som Kenneth elsker.

Sikke en fest. Vi kunne ikke finde det halve og åbningstilbud havde de også i anledning af den “nye” butik, så vi var absolut ikke de eneste, som have fået den forrygende idé at handle deroppe. Til gengæld er vi tålmodige mennesker, når det virkelig gælder og det gør det jo, når man står i kø ved en nyansat kasseassistent med sveden tapløbende fra den alt for lange pandelok. Vi er så flinke, så vi smiler, griner og fortæller rigtigt, rigtigt dårlige vittigheder. Så går tiden da med det.

Lidt hyggelæsning

Bagefter var det så lige at jeg syntes, at min tålmodighed burde belønnes…

Jeg var tilsyneladende heller ikke den eneste medgørlige kone, der var med i byen denne aften, for køen var lang og kvinderne mange, men til sidst lykkedes det. Så er der lidt læsestof til aftenen i sofaen. Hvis jeg får lov. Oskar har nemlig besluttet, at den, som kommer først har retten til det gode hjørne og eftersom han har tiden til at lægge sig til rette allerede omkring klokken 9.30 om formiddagen, har jeg ikke en chance.

Sommernegle

Får jeg ikke lokket ham af pladsen, er der lak til en sommernegl. Tiden skal jo gå med noget.

You Might Also Like

13 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anni
  17. april 2009 at 00:14

  Ja, og det er min datter der har lavet den blog.
  Du kan godt skrive på dansk til hende, hvis du har lyst.
  Kh fra Wien

 • Avatar
  Reply
  Anni
  17. april 2009 at 00:12

  Ja, og det er min datter der har lavet den blog.
  Kh fra Wien

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 17:58

  Hold da op, Anni – der er da inspiration at hente :-)

 • Avatar
  Reply
  Anni
  16. april 2009 at 17:47

  Prøv at se her: http://lounge-beauty.blogspot.com/
  Kh fra Wien

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. april 2009 at 11:09

  Hanne, tak for de rosende ord og du skal være hjertelig velkommen herinde en anden gang :-)

  Suzanne, jeg gider heller ikke handle hver dag, men ind imellem opstår de her situationer, som gør det nødvendigt. Godt der så var både læsestof og nye sommernegle med i købet ;-)

 • Avatar
  Reply
  Suzanne
  15. april 2009 at 10:33

  Vi er sørme også gode til at glemme at tage kød ud af fryseren hos os… Og det er i den grad en gene, for jeg bryder mig meget lidt om, at handle hver dag.

  Jeg tog lige et kritisk blik på mine tæer imorges, de skal vist lige have en skønhedskur og måske en nyindkøbt lak, før de for alvor er klar til at blive stukket i sommerens åbne sko og mine uundværlige klipklappere :)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  15. april 2009 at 10:12

  Hei. For en utrolig fin og hyggelig blogg du har. Du skriver meget underholdende og levende. Jeg kommer snart tilbake når jeg har bedre tid til å lese, men nå sitter jeg på arbeid og må vel gjøre mine plikter ;-)
  Jeg legger deg til i blogglisten min!
  Ha en fin, fin dag!
  Hilsen Hanne fra Valnesfjord langt nord i Norge

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. april 2009 at 22:47

  Lise, det var en supergod idé :-)

 • Avatar
  Reply
  lise
  14. april 2009 at 22:00

  Herlig beskæftigelse at kombinere neglelakken med et par super blade.

  vh Lise

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. april 2009 at 21:41

  Tusinde tak Lene og i lige måde :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  14. april 2009 at 21:38

  ha en hyggelig aften :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. april 2009 at 20:52

  unikarina, jeg vil glæde mig til bladene… og forhåbentlig et lille hjørne i sofaen ;-)

 • Avatar
  Reply
  unikarina
  14. april 2009 at 20:35

  Smør lakken på tåneglene – og læs de skønne blade, mens de tørrer. Jeg har selv begge blade – de er nøje studeret – og helt håbløs forelsket er jeg i det skønne køkken på Hotel du Nord i Boligliv. De har selv lavet det – og jeg har skrevet til dem – og fået sødt svar igen. Forhåbenligt står der i løbet af sommeren et køkken stærkt inspireret her i Nordjylland.

  Nyd din aften

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)