36

Håbløs

Først bruger jeg runde tre minutter på at formulere…

Husk afhentning klokken 14!

Jeg trykker send og når ikke engang at lægge mobilen fra mig, før der indløber en besked, som knapt kan være i telefonen på grund af sin længde. Jeg informeres om alt fra aktuel helbredsstatus til venindefnidder, huskes på det ene og det andet og får også besked om, at min tilstedeværelse ER ønsket klokken 14.

Langsom sms'er

Det sidste er sådan set ret vigtigt, men jeg sidder tilbage med følelsen af at være helt og aldeles håbløs. Hvorfor fanden skal jeg være SÅ lang tid om at sende en sms? Jeg opgiver med det samme at sende andet svar end “OK”.

Selv mor kan sende dem i lind strøm og uden pauser, mens jeg stadig skal koncentrere mig helt latterligt meget. Måske er det fordi, jeg bruger det alt for sjældent. Jeg er vist sådan halvvejs hulekvinde hvad det angår, men der skal vel også være plads til talentudfald i ethvert menneskes liv, ikke?

Vær sød og sig jo ;-)

You Might Also Like

36 Comments

 • Avatar
  Reply
  TanteT
  17. april 2009 at 08:09

  Tja, velkommen i klub UTB (utjekkede mobil brugere)!!
  Her har jeg også familie (læs børn) der griner af mig. Jeg er nemlig typen der, når jeg får en sms, finder en god stol at sidde i inden jeg påbegynder besvarelsen…

  PS: Vil dog lige understrege at jeg HAR skiftet væk fra ringetonen “nokia tune”. WEE, det går fremad…

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  17. april 2009 at 07:14

  JO…JO, men hvis du nu havde rigtig brug for det, sådan for alvor, så ville det jo ikke tage dig lang tid at lære det vel ??

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 22:51

  Hep Steen… endelig én, der garanteret er ringere end mig ;-)

  Diana, jeg elsker lange sms’er, men jeg kan ikke selv skrive dem ;-)

  Louise, jeg har det på samme måde. Stik mig et computertastatur, så skal du se løjer :-)

 • Avatar
  Reply
  Louise
  16. april 2009 at 20:05

  Ihhh hvor en dejlig tekst – der er absolut noget, jeg kan genkende. Højst tre uger om året sender jeg sms’er – når mine forældre er i udlandet på ferie…. Ellers bruger jeg det faktisk sjældent… Giv mig der imod et tastatur til en pc, og så skal du bare se løjer :) Det er jo ikke for ingenting, man kan imponerer 6. klasses elever med sin skrivehastighed :)

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  16. april 2009 at 19:20

  Jo, jo, jo kære Liselotte. Vi er enige jeg gider heller ikke sms-esse og svarer med enstavelsesord.
  Får også dødirriterende hundelang sms-esser fra en veninde – de bliver slettet – ulæste.
  Aftenhilsener fra Ebeltoft – Diana

 • Avatar
  Reply
  Steen Brølling
  16. april 2009 at 19:08

  Seføli’ skal der det!!

  Jeg har sendt 3 sms’er i mit hele lange liv. Og nå ja. De har vist været til dig allesammen!!! Jeg har simpelthen ikke tålmodighed til det pis! :)

  Så ren udyrket opbakning herfra!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 18:23

  Ha ha ha… du er dum, Sifka ;-)

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  16. april 2009 at 18:21

  Jeg synes du er god til det. Kan huske dengang, du sendte en til mig. Den fik jeg da rigtig mange gange;)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 18:19

  Nadia, jeg veksler mellem Nokia og Sony Eriksson og jeg er nu egentlig glad for begge mærker :-)

 • Avatar
  Reply
  Nadia
  16. april 2009 at 18:14

  Altså må dog give et par kvinder ret herinde fra, at Sony Ericsson er ikke den mest ferme .. Nokia er faktisk den bedste til at smse med. Jeg blev så arrig på min Sony Erricsson at jeg smed den direkte ind i væggen.. Fordi den var så dårlig og tog mig evigheder.

  Nokia er og bliver altid ens bedste ven. Og når man engang har haft Nokia, så skifter man den sjældent ud med andre.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 18:12

  Jeg tror, du har ret, Deborah. Jeg må øve mig :-)

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  16. april 2009 at 18:06

  Man kan jo ikke være lige god til alting. Og jeg kan f.eks. ikke strikke og hækle som du, men kan sagtens sende sms’er med lynets hast. Det går vel ret beset mest udover dig selv, for det er jo smart. Nu er det sådan med det såvel som med hækling, at øvelse gør mester – tror jeg ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 18:00

  Jamen jeg bruger skam den indbyggede ordbog. Okkedog… det er bare finmotorikken den er helt gal med, tror jeg ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Lindholt Ottosen
  16. april 2009 at 17:55

  Jeg tror bare, at du skal have nogen til at vise dig, hvordan man bruger den indbyggede ordbog. Når først du fanger at bruge den, bliver du lige så hurtig. Og jeg kender kun én, der ikke fattede at bruge den, og hende kan du slet ikke sammenlignes med. :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  16. april 2009 at 17:37

  Jo!! og vi er flere i klubben ;-)

 • Avatar
  Reply
  Githa
  16. april 2009 at 17:20

  Jo da ;-)

  Så for et par år siden, at man kunne komme på kursus i at skrive sms – ved bare ikke om der var nogen nedre aldersgrænse ;-)

  Ingen kan være hurtig til det hele Liselotte og helt ærlig, så tror jeg du allerede slår de fleste af os i flere discipliner :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  16. april 2009 at 17:17

  Så længe du bare lige sender et praj tilbage om, at du altså er i den anden ende, så er det fint med mig.
  Jeg kan tolke meget ud af et OK :-)

  Og hvis sms-slatten er det eneste du er, så fred være med det og halleluja, jeg kender vist ikke mange andre med sådan en bjerg af kompetencer, som du har…

 • Avatar
  Reply
  PETER
  16. april 2009 at 16:12

  Jo

 • Avatar
  Reply
  Sissel
  16. april 2009 at 15:40

  AHA! som Suzanne er jeg også en Nokia-kvinne. Jeg har eid en Sony Ericsson – og den heiv jeg rett og slett i veggen, jeg klarte ikke å skrive uten at jeg hele tiden gikk ut av programmet og måtte starte på nytt.

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  16. april 2009 at 15:17

  jo…

 • Avatar
  Reply
  Anette
  16. april 2009 at 14:34

  Jo da!! :D

  Godt du ikke nøjes med at skrive “ok” på bloggen ;)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  16. april 2009 at 13:47

  Jo! Og for fremtiden hævder du bare, at du er diagnosticeret sms-mongol ;-)

 • Avatar
  Reply
  Grethe
  16. april 2009 at 13:46

  Ahhh – så deilig at du ikke er flink til alt, det får da sannelig holde med det du er flink til:-)
  Jeg er ganske god på sms, men akk så kjedelig – jeg kan ganske enkelt ikke skrive noe fornuftig med så få tegn………… Så jeg “mister” min mobil eller “glemmer” hvor den er og ofte går den “tom for batteri” ;0)
  Jeg nekter å være “mobil” til enhver tid!!

 • Avatar
  Reply
  Mrs Cakeaholic
  16. april 2009 at 13:31

  JO…
  Du kan så en hulens masse andre ting…Blandt andet strikker du i en sådan fart at jeg gang på gang bliver forpustet og nægter at tro mine øjne, når du atter engang har tryllet et nyt stykke strikket tøj til verden i en rivende fart….og så er du allerede igang med et nyt projekt…Hatten af for det, og hvad pokker gør det så at det tager et par minutter ekstra a få afsendt en sms…..

 • Avatar
  Reply
  Suzanne
  16. april 2009 at 13:30

  Nu kan jeg jo se, at du har en Sony Ericsson telefon og lige præcis dén kan jeg bare ikke med… Jeg synes ganske enkelt at sms beskederne skrives på ulogisk vis… Så jeg er en Nokia kvinde, kan skrive med begge tommelfingre på én gang og behøver ikke engang kigge på knapperne – sms funktionen er den samme på alle deres modeller ;)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 13:25

  Jeg øver mig vist alt for lidt ;-)

  Signe har vist lidt ret. Teknik er kun interessant, hvis det gør mit liv sjovere… og det gør sms’erne da også, men altså… ;-)

  Hanne, det går greit med at læse både norsk og svensk, så fortsæt du endelig :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  16. april 2009 at 13:22

  Man skulle ellers tro, at du, som er så hurtig og ferm på fingrene, når det kommer til at sprøjte blogindlæg ud, lave håndarbejde og udføre din tolkegerning, også ville være lidt af en sms-haj… :-D
  Men øvelse gør mester!

 • Avatar
  Reply
  Vita
  16. april 2009 at 13:07

  Jo!
  Jeg synes det er lidt hipt at du er dårlig til mobilos!
  Skab en trend!
  :-)

  Ligesom da vi i min omgangskreds for nogle år siden besluttede at der er SEXET med glidende overgang i brillen. For pokker – der ender mange af os jo alligevel.

 • Avatar
  Reply
  fru westerskov
  16. april 2009 at 13:07

  Det skal du ikke tage så tungt, for alle de ord du skriver i din blog er mere værd end en sms. Jeg følger den hver dag til stor glæde.

 • Avatar
  Reply
  Sissel
  16. april 2009 at 12:53

  Liselotte! Du har så mange ANDRE kvaliteter! :D

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  16. april 2009 at 12:46

  Selvfølgelig skal der det :)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  16. april 2009 at 12:28

  Jo! Jo! Jo!
  Når jeg skal skrive en sms kikker mannen min skrått bort på meg etter en stund, og spør: Si meg, skriver du brev?
  Jeg velger å forklare det med at jeg er så nøye med mine formuleringer og min rettskrivning, og at jeg alltid vil forsikre meg om at jeg ikke formidler en forkjær stemning.
  Så det så!
  Og dessuten føler jeg meg nesten snytt når det plinger i min telefon og det kun står “ok” eller “bra” når jeg åpner meldingen…
  PS: Går det greit for deg å lese min norsk?

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  16. april 2009 at 12:25

  Hi hi jo der skal.

  Jeg er heller ikke god til det med sms, derfor er min mobiltelefon udstyret med et fuldt tastatur som kan skydes ud fra siden af telefonen. Så går det i da mindste ikke tid med at finde bogstaverne. :-)

 • Avatar
  Reply
  Ellen Lund
  16. april 2009 at 12:23

  Det er da vist en af de meget få ting du ikke kan. God dag.

 • Avatar
  Reply
  Signe
  16. april 2009 at 12:19

  Dét skal der, og du kan SÅ mange andre ting, mange af os kun kan drømme om, ing? Og så handler det vel osse om interesse. Det er min opfattelse, at forskellige former for teknik ikke har din store interesse, fraset din eminente evne til at håndtere kamera og hjemmeside ;)

 • Avatar
  Reply
  Anne, Mandagspigen.
  16. april 2009 at 12:13

  “jo” :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)