12

En succes

Godt der har været vidunderligt vejr i dag, for mor var i venteposition. Hun er et tålmodigt menneske, så mens solens sidste stråler trak vandet ud af sjalet, sad hun og læste, klappede Oskar og støvsugede så lige hele hytten, bare fordi…

I venteposition

Mens hun støvsugede, satsede jeg stort og red til landhandlen for at proviantere. Det gik helt uden drama og mens jeg skruede et improviseret, græskinspireret farsbrød frem, skrubbede Oline aspargeskartoflerne, som blev smidt i selskab med feta, soltørrede tomater, sorte oliven og masser af frisk basilikum. Det kan da ikke gå helt galt, tænker jeg. Det dufter i hvert fald godt, her mens vi venter.

Vi er alene hjemme, Oline og jeg. Kenneth er taget til storbyen og kommer først hjem engang efter midnat, så der hygges igennem sammen med mor, men inden vi lander i sofaen, skulle hun da lige have lov til at prøve sjalet…

Endelig!

Det blev, akkurat som jeg havde forudsagt, en stor succes. Jeg er glad for resultatet, men jeg er allermest glad for mors glæde. Hun elsker allerede det sjal og jeg elsker hende, så det kan da vist ikke passe bedre og er de kartofler så snart færdige…

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  lissi eriksen
  19. april 2009 at 12:17

  ja jeg kan nu se at ritha har fået et sjal, men jeg har fået det printet ud dit mønster, tak for det, så kan jeg da sidde og læse i deti de lange mørke vinteraftener og lære den.
  hilsen lissi

 • Avatar
  Reply
  CL
  18. april 2009 at 22:21

  Hej Liselotte,

  Jeg har ikke kommenteret her før men læst med i et stykke tid.

  Jeg synes det er en glæde at læse om alt det du laver og jeg synes at dine strikkede sjaler er fantastiske. Ville ønske at jeg selv kunne.

  CL

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. april 2009 at 22:40

  Hun blev så glad for det sjal… og så bliver jeg så glad :-)

  Ja, Charlotte har ret, tænk om man skulle stå på den anden side af hækken og tænkt “Bare det var min mor”…

 • Avatar
  Reply
  Margrethe
  17. april 2009 at 21:14

  Fantastisk smukt – du er dog fingernem, så jeg bliver helt salig :-))

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Illum Larsen
  17. april 2009 at 20:06

  Jeg elsker også min mor – jeg tænker tit på – tænk hvis jeg var født hos naboen – så ville jeg ha stået og kigget over hækken og tænkt… Bare det var min mor…

 • Avatar
  Reply
  Kate
  17. april 2009 at 20:05

  Er du da allerede ferdig med hennes sjal?
  Du er en racer
  Her i Norge har det vert et deilig vær i dag.
  Jeg har vert på skogtur med en gruppe spesped.barn.
  Vi har kost oss masse.
  God helg

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  17. april 2009 at 20:00

  Jeg er “slet ikke” midsundelig på din mor over det sjal ;-) Det er superflot!

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  17. april 2009 at 19:59

  Jeg har et. Jeg mangler ikke.
  Men – jeg får helt lyst til at lavet et mere :)

 • Avatar
  Reply
  savitaks
  17. april 2009 at 19:52

  Very lovely shawl, looks so warm and cozy :)

 • Avatar
  Reply
  Anette
  17. april 2009 at 19:47

  Hvor er det skønt det sjal! Kan godt forstå din mor er glad for det

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  17. april 2009 at 19:44

  yyyyndigt! sikke en nydelig start på weekenden.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Githa
  17. april 2009 at 19:21

  Ahhhh…siger jeg bare.

  Du har et dejligt liv Liselotte og jeg læser hver dag hvor højt du skatter og passer på det.

  Lykken er… :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)