18

Mandag, jeg er klar

Min verden ligger klar. Kalender med opgavebeskrivelser, mobiltelefon og briller. Jeg er klædt på til ugestart og denne uge er der ingen luksus over mandagens mødetidspunkt, men det er nu heller ikke værre, end det sagtens kan lade sig gøre. Man skulle være et skarn, hvis man ikke allerede var oppe… eller…

Klar

I dag skal jeg være i to meget forskellige miljøer. Kontraster er med til at gøre dagene interessante og varierede og jeg elsker, at jeg kommer i kontakt med så mange forskellige lag af Danmark. Jeg får indblik i stort set alle facetter af livet som dansker og det elsker jeg. Det er en gave, for det er med til at holde hjernen elastisk og udsynet bredt.

Påklædningen er en stor del af mit job. Det må nødvendigvis være en parameter, når man skal fungere blandt mange og forskelligartede mennesker. Der er tolkeopgaver, som kræver mørkt, ensfarvet tøj, fordi øjensygdomme gør det vanskeligt at aflæse tegnsprog på spraglet eller farvet baggrund. Der er miljøer, hvor den helt rigtige påklædning afføder en respekt, som gør det nemmere at navigere og der er de steder, hvor det ikke betyder det mindste. Hver eneste dag er det en overvejelse jeg gør mig, inden jeg vælger tøj i klædeskabet.

I dag er jeg lilla. En smule farverig, uden at være påtrængende. Det går an.

Du vil sikkert også kunne lide