17

Det er jo helt umuligt!

Opgaver på sygehuset er ved at tage pippet fra mig. Ikke opgaverne som sådan, men fordi det efterhånden er ved at være fuldstændigt håbløst at finde en ledig parkeringsplads derude. I dag var jeg i vældig god tid. Som om det gjorde en forskel. Som om…

Oppe ved Zoo

Jeg endte med at parkere oppe ved Zoologisk Have. Undervejs mødte jeg min tolkebruger og kunne rulle vinduet ned og informere om, at jeg altså var på vej, men havde svært ved at have bilen i baglommen, så den skulle jeg først lige af med. Det havde jeg forøvrigt forsøgt de sidste ti minutter uden held.

Fra Zoologisk Have er der faktisk temmelig langt ned til sygehuset. Langt tager tid. Man bliver stresset og ked af, at man ikke når det hele til tiden og det er bare en rigtig træls start på dagen. Jeg bryder mig ikke om det.

Jeg kom lidt for sent. Kun et par minutter, men det betyder til gengæld også, at der ikke er tid til at “lande”. Man er “på” fra første sekund og jeg fik først vejret igen for et øjeblik siden. Det kan bare ikke være sundt.

Alphalfa

Til gengæld måtte jeg lige øve mig lidt i at føre Alphalfa, så her er den inklusive tyskerplader og hele svineriet. Undselig, småkedelig og ualmindelig frisk og fyrig, når jeg beder den. Den kunne jeg godt blive rigtigt glad for og så er den nem at parkere og apropos den der parkering, så kan det da kun være irriterende at høre hjemme på småvejene omkring sygehuset, for der holder biler OVERALT. Der er simpelthen ikke én eneste ledig plet på samtlige de omkringliggende villaveje. Det ville jeg godt kunne blive lidt indebrændt over, når jeg syntes, jeg havde købt hus i et stille og roligt kvarter. Nu er det ligesom at bo midt i udstillingen hos en brugtvognforhandler.

Nå men forøvrigt… så skal jeg være på sygehuset igen lige om et øjeblik. Denne gang allierer jeg mig med Kenneth, som agerer chauffør, for ikke tale om at jeg igen vil til at lede efter en plads.

You Might Also Like

17 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. april 2009 at 17:53

  Yt, jeg stemmer for, at jeg bliver begavet med et “Ret til parkering hvor som helst og så længe som nødvendigt”, for det ville unægteligt gøre mit liv temmelig meget nemmere :-)

  Lene, jeg ville også elske den tur ned gennem alt det smukke, men når tiden ikke er indkalkuleret bliver det bare til stress i stedet for :-(

 • Avatar
  Reply
  Lene
  21. april 2009 at 17:29

  Ha Jeannette :-) Hvis jeg skulle møde senere end kl. 8 så kørte jeg altid op bag Zoo :-) der er der plads og en dejlig gåtur :-) men gåturen er jo kun dejlig fordi jeg havde kalkuleret med tidsforbruget.

  Og dit indlæg og mange andres oplevelser viser jo kun at vi skal have det sygehus ud af byen.

 • Avatar
  Reply
  yt
  21. april 2009 at 17:27

  Lydder næste som om du har været på vejlesygehus ;(
  Her kan vi dog fåudleveret et p-kort i receptionen, som giver adgang til parkering tættere på og i længere tid.
  Sådan et burde du have ;) Det er jo helt oplagt med dit job.
  Yt.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. april 2009 at 15:48

  Jeanette, det må jeg prøve :-)

 • Avatar
  Reply
  Jeanette
  21. april 2009 at 15:44

  Liselotte du har vist ikke læst The Secret. Jeg visualiserer en parkeringsplads, præcis hvor jeg ønsker den og 95% af gangene er den der !! 5% af gangene må jeg vente et minut eller to!! Prøv :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. april 2009 at 15:43

  Sissel, der er nogen, som tjener gode penge på stressede pappaer hos jer ;-)

 • Avatar
  Reply
  Sissel
  21. april 2009 at 15:41

  Utenfor fødeklinikken vår, får man bot på bilen om man ikke har masse mynter. Det er uhørt. Skulle vært en plass til forvirrede og stressede pappaer, eller at noen parkerte bilen for en, og at man kunne betale med kort! Har man rier/veer/värkar i maaaaange timer, er parkeringspenger det siste en pappa tenker på.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. april 2009 at 15:39

  Julia, det er i hvert fald frustrerende og må være frygteligt for de, som har et hasteærinde derinde.

 • Avatar
  Reply
  Julia
  21. april 2009 at 15:14

  det er altså mærkeligt, at der sådan et setd af alle, ikke er pladser nok.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. april 2009 at 15:02

  Det er HÅBLØST med de manglende pladser og når jeg kan, vælger jeg alt andet end bilen :-)

  Omkring de tyske plader, så skulle de være ganske og aldeles lovlige de næste dage OG der er naturligvis forsikring på bilen – hvis ikke tingene var i orden, kørte jeg ikke :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte Isgaard
  21. april 2009 at 14:49

  Hejsa….jeg sender dig en mail lidt senere fra min egen hjemme-pc…..der er simpelthen BILEN som du lige har brug for.

  Glæd dig :-)

  Hilsen fra Gitte

  ps……. så godt du skrev noget om myg den anden dag…husk nu at det er i år du skal besøge “damen med de lange nåle” i Aalborg SV….. tihi

 • Avatar
  Reply
  Anette
  21. april 2009 at 14:17

  Ja parkering er et problem mange steder – også her i Århus. Skøn bil ;)

 • Avatar
  Reply
  Merete
  21. april 2009 at 14:04

  Eller måske er der eksport plader på bilen?

 • Avatar
  Reply
  Merete
  21. april 2009 at 14:03

  Det er vist ikke helt lovligt at køre en bil ind i Danmark på tyske plader, når bilen bliver ført af en danske med bopæl her i landet. Der skulle have været danske prøveplader på ved grænsen.

  Men det er noget bøvl, det med parkeringspladserne.
  Merete

 • Avatar
  Reply
  Sissel
  21. april 2009 at 13:55

  Sånn er det utenfor sykehus her i Norge også – helt håpløst, i tillegg koster det en liten formue. I dag var jeg med min datter for å ta mandlene/toncillene, og da parkerte jeg like godt på et kjøpesenter like ved.

  Ja, der var Alfa’en ja! :) litt gubbete – men på en frisk måte!

 • Avatar
  Reply
  Per
  21. april 2009 at 13:35

  Ja det f….. træls med parkeringsforhold ved sygehuse – ikke kun i Aalborg!
  En helt anden ting – jeg ville nok passe på med at køre rundt i en tysk indregistreret vogn i Danmark og som dansker – både fordi jeg mener, det er ulovligt men måske endnu mere på grund af forsikringsforholdene !

 • Avatar
  Reply
  Suzanne
  21. april 2009 at 13:34

  Sådan er det vidst ved de fleste sygehuse… desværre… og iøvrigt kan man undres, jeg mener… kan det komme bag på dem, at der kommer besøgende? Og at dette maximeres, alt efter sygehusets patientantal?

  Erindrer engang hvor jeg skulle til test på Rigshospitalet med en veninde, vi havde lånt en bil og kunne ikke få den i bakgear – det endte med at være en noget speciel parkering :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)