8

Forberedelser

Start på syrenerne

Syrenerne gør klar til at pakke haven ind i velduft. Jeg elsker foråret :-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. april 2009 at 15:40

  Julia, det er en duft fuld af løfter og fyldt med minder for mit vedkommende, så jeg kan slet ikke vente :-)

 • Avatar
  Reply
  Julia
  21. april 2009 at 15:14

  Forår + syrener ER duften af lykke

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. april 2009 at 13:11

  Der går også tid inden syrenerne springer ud, men de er da på vej og det er skønne tegn :-)

 • Avatar
  Reply
  Grethe
  21. april 2009 at 11:08

  Så deilig at våren har kommet så langt hos dere der nede i de sydligere strøk:-)
  Jeg blir helt misunnelig, men samtidig kan jeg jo i år nyte foråret TO ganger – en gang her inne hvor du deler så raust med dine blomsterbilder at jeg nesten kan kjenne luktene og høre biene summe, :-)) og så for fullt når den om en liten måned setter i gang her hjemme.
  Foreløpig er det kun vintergækker og krokus som så smått har tittet frem, men så har vi da også hatt en ualminnelig streng og snørik vinter her oppe.

 • Avatar
  Reply
  Frk. Vestergaard
  21. april 2009 at 10:35

  Uhmm … jeg elsker syrene. Jeg er nede og vende ved mine hver dag for tiden, men der er endnu ingen blomstring at spore. De er desværre ikke så langt fremme i skoene som dine.

 • Avatar
  Reply
  else i bergen
  21. april 2009 at 10:23

  Hei og hå
  Jeg kan se av bildene at dere har kommet litt lenger med blomstring og vårfornemmelser, enn her litt lenger nord. Vi er bedt i konfirmasjon i Kongerslev i slutten av mai, så da får vi nyte våren i Danmark på tett hold. ha en fin tirsdag!

 • Avatar
  Reply
  Suzanne
  21. april 2009 at 10:10

  Jeg elsker simpelthen syrener – duften er *uhm* og om ikke så længe er der fuld af dem både ved Botanisk Have og Statens Museum for Kunst og så skal jeg lufte mine fødder og madpakke i frokostpausen – det er noget af det bedste jeg ved :)

 • Avatar
  Reply
  Pia
  21. april 2009 at 10:07

  Nej, hvor er dine syrener fremme i skoene! Mine er først lige begyndt at tænke på at gøre bladknopperne klar til udspring. Jeg er da godt misundelig!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)