6

Anemoneforelsket

Oline og jeg har bestilt Kenneths boller i karry. Han er end ikke i nærheden af gryderne endnu, så jeg er noget i tvivl om hvorvidt det bliver sådan, men dø af sult gør ingen af os. Der er rugbrød i skuffen og god tid endnu, inden nogen vansmægter.

På spisebordet står Ellas smukke buket af Anemoner. Den gør mig så glad, hver gang jeg passerer.

Anemonebuketten

Jeg elsker blomster og det gør mig glad, når jeg har blomster i huset.

Tænk om man kunne leve af at fotografere blomster. Bruge tiden på at fordybe sig i kronblades variationer, blomsternes farver og strukturer, som er så forskellige som dag og nat og trække årer af de fine blade. Lege med lys og skygge. Det ville jeg godt gide.

Anemonerne

Lige nu tager jeg masser af billeder af de flygtige Anemoner. Du kan se flere her.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pia
  23. april 2009 at 12:59

  Nu spørger jeg sikkert dumt, men er de blå anemoner ikke fredede? :-) Jeg synes bare som barn at have hørt, at man ikke må plukke dem :-9 PS: de er bare super flotte – ville gerne have nogle at kigge på i haven

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. april 2009 at 06:46

  Steen, det kommer måske en skønne dag. Man må bare klø på og fortsat drømme :-)

  Sylvia, de kaldes Anemoner hernede. Tak for introduktion til de sjovere nuancer af det norske sprog :-)

  Lene, det var en dejlig dag og Anemoner er bare skønne :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London paa Fur.
  22. april 2009 at 22:51

  Kunne man leve af det, saa blev jeg millionaer i loebet nul komma fem, for joesses, som tager jeg mange af slagsen!

 • Avatar
  Reply
  Lene
  22. april 2009 at 20:41

  Blomster, cookies, gode gæster, yndlingsmad. Hvad mere kan man forlange sådan en ganske almindelig hverdag ;-)

  Jeg kan godt forstå du er anemoneforelsket :-)

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  22. april 2009 at 20:39

  Kalles de for Anemoner i DK? Her i Norge heter de BLÅVEIS.
  Og hvis man har fått seg “en på trynet”, kalles dette også å få seg en blåveis! Så vet du det………..

 • Avatar
  Reply
  Steen Brølling
  22. april 2009 at 20:08

  Ja detder med at’ ta’ billeder af blomster gør jeg jo en del i nu, men jeg kan desværre ikke leve a’ et’ endnu…

  http://www.florafobi.dk/index.php?showid=143

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)