7

Afbrudt alt for tidligt

Jeg møder tidligt denne morgen. Jeg er ude af døren klokken 7, hvilket er lidt usædvanligt, men ikke mere, end det ikke skulle skabe problemer af nogen art. Det gør det så alligevel. Jeg vågner klokken 4 og er overbevist om, at jeg ikke har hørt vækkeuret…

Aftaler er til for at holdes

Siden vender og drejer jeg mig, mens jeg skeler til det ur, som nok skal vække mig tidsnok, akkurat som det altid har gjort. Det betyder en urolig, afbrudt søvn og til sidst opgiver jeg og står op.

Heldigvis er det lyst og det hjælper gevaldigt på følelsen af midt nat. Badet er rart og jeg når, fordi jeg er så tidlig på den, også en kop kaffe, men jeg kan mærke allerede nu, at fem timers søvn er lige i underkanten. Jeg skal nok blive sjov sidst på dagen. Der er vist basis for en eftermiddagslur.

Hvad er nu det for en uorden?

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. april 2009 at 12:13

  Yrsa, du låser da bare ;-)

  Sissel, det er frygteligt, når man overmandes af angsten for ikke at komme op. Øv… men der bliver tid til en lur senere :-)

 • Avatar
  Reply
  Sissel
  23. april 2009 at 10:46

  Ja – kjenner igjen sånt, og særlig om man har en jobb hvor andre trenger en.

  En gylden regel sier at man ikke skal ha mindre enn 6 timer og ikke mer enn 9 timers søvn, -så du ligger ikke så veldig dårlig an :)

  Ønsker deg en gooood dag i vårsolen!

 • Avatar
  Reply
  Yrsa
  23. april 2009 at 09:55

  Kender det alt for godt :-)
  Min nat var vel egentlig ikke meget bedre – havde ellers endelig udsigt til en god nat med Andreas i sit andet hjem, men så kom den lille ind kl. 3.30 og da klokken var 4.15 smuttede jeg på sofaen i kælderen og faldt hvis først i søvn igen ved 5-tiden. Surt når man skal op kl. 6.
  I nat bli’r der låst af for ekstra piger i sengen :-))

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. april 2009 at 09:06

  En eftermiddagslur i solen vil garanteret gøre underværker :-)

 • Avatar
  Reply
  fisefornem Pernille
  23. april 2009 at 08:13

  Jeg håber du klarer dig igennem dagen uden at falde i søvn på ubelejlige tidspunkter. Vejret er jo fantastisk, så en lille morfar i solen ville til gengæld være belejligt.

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  23. april 2009 at 07:47

  Jeg håber, at det bliver en god og dejlig dag – på trods af den akavede start :)
  En snoozer på terrassen er vel ikke så tosset?

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  23. april 2009 at 07:21

  Kender det godt, det der med at vågne og tro at vækkeuret ikke har vækket en tidsnok…og fem timers søvn er lige i underkanten, i hvert fald over tid… Så det kan da godt være du bliver en anelse “vrøvlet” sidst på dagen, men der skulle være basis for en lur på terassen, med det vejr der er i udsigt i dag…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)