9

Ah…

Jeg startede og sluttede i Aalborg i dag, men ind imellem har jeg været en tur i Løgstør. En smuk by, som ligger klods op af Limfjorden derude, hvor fiskeriet trives og havnen findes. Ikke at jeg nåede at se den, men jeg ved, at den er der. Til gengæld nåede jeg at se dette smukke træ, som omtrent må være byens smukkeste.

Det smukkeste træ i byen, tror jeg

Det var næsten sprunget helt ud og varmen var påtrængende, da jeg småløb gennem byens gader, for at finde mit bestemmelsessted. Det lykkedes, men ikke uden sved på panden.

Bagefter var der turen retur til Aalborg, hvor dagens sidste opgave ventede. Køreturen indeholdt de smukkeste, forårssprøde landskaber akkompagneret af en ualmindelig god sandwich fra den lokale bager og sådan kan skønhed kombineres med mæthed, men ikke billeder, så du må tage mit ord for det.

Nu er jeg lige vendt hjem. Weekenden står for døren og jeg er mest af alt stemt for en lur på terrassen med næsen i solen. Jeg tror, jeg gør det!

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Estermarie
  24. april 2009 at 22:08

  Ja vi har bare den flotteste bøg ude i Løgstør, Grethe.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. april 2009 at 20:39

  Pia, jeg synes virkelig, at det er en hyggelig by. Løgstør har sin egen atmosfære, som er rigtig rar og sikke mange forretninger den kan byde på. Jeg var måske lidt fordomsfuld, for det havde jeg slet ikke forestillet mig. En dejlig by :-)

 • Avatar
  Reply
  Pia Andersen
  24. april 2009 at 18:16

  Hej Liselotte
  Det er dejligt at andre syntes, at den by ved fjorden er en skøn by. Jeg er født og opvokset i Løgstør, men er nu flyttet til Mou. Det er altså ikke helt det samme. Der mangler en skøn havn, med liv og kultur. Tag turen sammen med familien til muslingefestivalen her i sommer, du vil ikke fortryde det.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. april 2009 at 16:05

  Jamen det er jo SÅ skønt med det vejr. Weekenden ser lovende ud, så jeg glæder mig frygteligt til nogle dage med udeliv.

  Esthermarie, jeg havde desværre kun runde ti minutter i byen, inden jeg måtte vende snuden mod øst igen, men sikke dog et smukt træ dernede på hjørnet af Fogedgade :-)

 • Avatar
  Reply
  Grethe
  24. april 2009 at 15:35

  Da har det gått fort med den flotte bøken, for det er vel den samme som du har avbildet den 19 april,Estermarie? :-))

  En liten dupp i solen høres godt ut, men det er nok litt tidlig for det her opp i nord. Her har bjørketrærne så smått blitt pittelitt grønn og våren er helt klart like rundt hjørnet.
  Kos deg med en lang og avslappende weekend,Liselotte, det høres ut som at du har ha en strevsom uke- både fysisk og psykisk- og noen hviledager i en forårshave vil nok gjøre deg godt:-)

 • Avatar
  Reply
  Estermarie
  24. april 2009 at 15:10

  Du kunne da have kigget ind til en kop kaffe :)

 • Avatar
  Reply
  et cetera
  24. april 2009 at 15:07

  Det er fantastisk så stærkt det går lige nu – med det udspring :-) Jeg kaster mig også i solen – og dét med “det vons”!

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  24. april 2009 at 14:58

  jojo, vi har skam også fået foråret herop, men nogle uger er vi dog bagud i forhold til jer dernede. så, varmt nok til at tage luren udenfor er der bestemt ikke endnu, men luren bliver nok taget alligevel. god weekend!
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Kira
  24. april 2009 at 14:47

  Hi hi Liselotte…..jeg er på vej samme vej. Der er SÅ skønt ude på terrassen lige nu, ahhhh :o)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)