8

En skøn begyndelse

Der er vist noget med, at kaos skal overvindes med vilje og stamina. Jeg er i gang. Sharanen har været omme i haven og læsse mine 250 liter jord af. Bagi bilen var også en dejlig overraskelse i form af endnu flere blomster, som Kenneth var faldet over, da han var ude i verden tidligere i dag.

Jeg planter og planter og planter… og det synes alligevel ikke, for jeg har en stor terrasse, som ikke gør meget væsen ud af en enkelt plante eller to. Der skal nogle stykker til. Mildest talt. Så jeg planter…

Kaos på terrassen

Tønden er tømt for vand og i stedet fyldt med muld og de nye lavendler. Nu er det bare at vente. Også på de blå lobelia, som Kenneth hader af et godt hjerte, men alligevel køber med hjem til mig, fordi han ved, at jeg elsker dem.

Solen er skøn at gå i og selvom vinden smider gamle blade ind over terrassen og smyger sig køligt om ryggen, sveder jeg. Så er det godt, at Kenneth lige har været i Tyskland, for der er kolde dåsecolaer derude i skyggen…

Pause

Jeg får sorte negle, kold cola og solskin på kinderne. Det er slet ikke nogen dårlig begyndelse på lørdagen. Slet ikke.

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. april 2009 at 18:41

  Hanne, jeg elsker Sharanen og den er faktisk temmelig nem at navigere i, så jeg tror slet ikke, at du ville synes, at det er så svært :-)

  Krukkerne er klar! :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  25. april 2009 at 18:16

  Se jeg har gået langs en Sharan i dag…… og den kaster du bare rundt på Ålborgs manglende p-pladser. Respekt!

  – og så er dine krukker jo dejlige, dejlige.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. april 2009 at 16:15

  Hold da op, som det har været skønt at være udenfor. Det er garanteret sundt for både den fysiske og den mentale helse, men det er mildest talt ikke godt for min lænd. Jeg er omtrent på alle fire nu ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  25. april 2009 at 15:59

  Hvor ser det dejligt ud! Jeg længes også efter blomster i krukker og haveliv – men jeg er håbløst bagefter i år. Havemøblerne har lidt en krank skæbne og er endt på et bål (med fuldt overlæg), og vi har ikke fået investeret i nye endnu. Nu sidder vi så på ungernes balancebom i haven, når vi skal have kaffe, men det er jo også hyggeligt. På en måde… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Bambi72
  25. april 2009 at 15:53

  Nej slet ingen dårlig start…. Tværdigmod :-D

 • Avatar
  Reply
  Anette
  25. april 2009 at 15:43

  Dejligt at det er blevet vejr til at komme lidt i haven ;)

 • Avatar
  Reply
  ingebjørg
  25. april 2009 at 13:38

  eg har nett vore ute på terassen min…og må nok sei at det framleis er meir enn tomt der…men snøen trekker seg raskt tilbake.. så det er håp!!! takker for mye inspirasjon! ønsker deg ei vakker helg!!

 • Avatar
  Reply
  flinkonella
  25. april 2009 at 13:13

  Jeg kan være med på det der, med de sorte negle, solen får vente da jeg skal ud og gøre livet lidt lettere (forhåbentlig) for vores gamle medborgere. , men forude venter 5 fridage så skal der hamstres på sol og sommerkontoen ;-) god dag til dig og dine.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)