12

Et bad og lidt yoga, så kan jeg igen

Solen finder stadig vej ind i køkkenet. Nu er det aftensolen, som skinner og giver lys til rummet og skær til roserne, som ikke er blevet mindre smukke, som dagen er gået.

Aftensol i køkkenet

Jeg har fået et tiltrængt bad efter dagens udskejelser og er nu klar til hygge resten af aftenen. Ikke om jeg gider noget som helst. Måske lige en kop kaffe og et stykke af den æbletærte, der frister, men først efter den lammeryg, som lige nu står i ovnen og sender duft af sol og sommer, Provence og rosmarin ud i hele huset.

Aftensol

Jeg har fået rød næse, sorte negle (nej, de blev heller ikke rene efter badet) og en lænd, som igen er samarbejdsvillig efter Irene gav yogaanvisninger, som udløste en øvelse, som Oskar alligevel fandt mere end sær. Det var svært at gennemføre øvelserne med hunden siddende ovenpå, men efter han mistede interessen gik det bedre og faktisk har øvelsen gjort underværker. Jeg er ikke længere så øm i lænden og overvejer, om den øvelse ikke skal gøres til dagligt pensum. Min lænd fortjener det og tak Irene, for du har formentlig reddet min dag… og i hvert fald familiens ;-)

You Might Also Like

12 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. april 2009 at 16:45

  Inge, jeg kan ikke længere huske, hvor jeg blev henvist til, men det var et klip på YouTube, så prøv at søge derude :-)

 • Avatar
  Reply
  Inge
  26. april 2009 at 15:40

  Hvor kan jeg laese om oevelsen for laenden? Min brokker sig somme tider.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. april 2009 at 11:23

  Diana, roserne er så utroligt smukke og mit navn er også, så vidt vides, unikt nationalt, så jeg er også nem at finde :-)

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  26. april 2009 at 11:08

  Kære Liselotte.
  Som en Rose fryder jeg mig over de skønne billeder du har af buketten i øjeblikket i den skønne rosa farve – det er lige mig og mine farver. Og så glæder jeg mig over du ikke har tekst henover hele midterpartiet, som blandt andet i Hendes Verden. Det er ret irriterende, man ikke kan sætte de billeder i rammer, og jeg HAR brokket mig. Det kan man med dine – skønt og tak, og god søndag fra Diana ROSE (som også hører til mit fornavn), – et navn jeg var træt af, og ikke brugte som barn, men nu elsker jeg det, og da jeg også har et specielt efternavn – vi er kun 4 i DK, der har det, er jeg den eneste i verden, der hedder det, jeg hedder, og det har jeg det fint med.
  det var et sidespring.
  Knus fra Diana

 • Avatar
  Reply
  Annepålandet
  26. april 2009 at 01:24

  Ja, yoga kan anbefales på det varmeste! Etter at jeg begynte med yoga for noen år siden, har ryggen blitt god som ny, i tillegg til at det er bra mot hodepine, migrene, stive skuldre, vonde armer, fordøyelsesproblemer, menssmerter, verkende ledd, stress og i det hele tatt – nærmest som et mirakel! I tillegg blir man lettere til sinns og sover bedre.
  (Nå burde jeg få et gratiskurs av yogaskolen min for god yoga-reklame, ser jeg…..)
  God søndag ;-)

 • Avatar
  Reply
  Linda och Bertil
  25. april 2009 at 22:00

  oj vilka härliga blommor! o vasen är ju bara superfin!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. april 2009 at 21:36

  Sikke en skøn dag det har været. Trods værkende ryg og fysisk træthed, som garanteret manifesterer sig godt og grundigt i nat, har jeg hygget mig helt gevaldigt :-)

  Jeg tror helt bestemt, at øvelsen for lænden har hjulpet, så jeg er fuld af fortrøstning.

  Frida, rigtig god fornøjelse med resultatjagten :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  25. april 2009 at 21:02

  Sikke en dejlig dag vi har haft – på trods af værkende rygge :-)

 • Avatar
  Reply
  Katarina
  25. april 2009 at 20:58

  Det er en god stund siden jeg var her sist,men akk hvor har jeg nydt dette besøket nå. Du har en herlig blogg med mange lekre bilder og gode innlegg. Kommer snart igjen:-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  25. april 2009 at 20:09

  Det var da dejligt for dig, at du kunne få løsnet op. Min aften står på kaffe, strik og hygge med mine søde svigerforældre.

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  25. april 2009 at 19:59

  yndige roser og sikke en yndig have I har og din terrasse!!! ja, heroppe gör vi ikke ligeså store udskejelser med havearbejdet, mere end halvdelen af de planter du har ville ikke kunne overleve her hos mig. dejligt forårsvejr har vi dog haft idag, valgdag hos os. så i aften skal vi være længe oppe og fölge resultaterne på fjernsynet. lige om et öjeblik fyrer jeg op i grillen, der er nogle kyllingebryst der venter i et krydderbad. men först en lille lur, det skal der til hvis jeg skal kunne holde öjnene åbne til langt frem på natten.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Irene
  25. april 2009 at 19:49

  Namaste!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)