12

Så gik den søndag

Det der med et strikketøj i hjørnet ude på terrassen…

Jeg rørte det slet ikke...

– jeg rørte det slet ikke. Jeg nåede det ikke, for hele tiden kom der andet, som vandt over trangen til at sidde stille. I stedet er der ryddet op, luget en smule, vasket endnu mere tøj, plantet og gjort ved.

Vi har lige sat syv nye Kirsebær Laurbær. Tre til at danne hæk og rum. Fire til sjov og ballade. Bagefter var der lige det lille Ingrid Marie, som stod helt håbløst inde midt i mit staudebed. Den slags duer ikke, så der blev gjort plads, så træet langsomt og med tiden kan forvandles til et espaliertræ voksende op af den varme mur. Griber det, vil det blive rigtigt godt.

Kenneth forbereder en plads til Ingrid Marie

Det kostede lidt urter og andre småplanter, som så måtte flyttes og sådan har tingene det med at brede sig, som ringe i vandet. Nu er der gjort rent bord og vi er klar til at indtage aftensmaden om et øjeblik. Det skal gøre godt og for Kenneths vedkommende er den yderst velfortjent.

Jeg er mere sådan med til pynt, når vi planter…

Jeg er bare til pynt og ingen gavn...

I hvert fald er jeg ikke til megen gavn, men jeg vander før og jeg vander efter. Så har jeg også gjort lidt, synes jeg.

Jeg bliver træt i aften. Den der vidunderlige, milde og velgørende træthed, som følger i kølvandet på en weekend, som har stået på konstant udeliv. Jeg elsker det!

You Might Also Like

12 Comments

  • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    27. april 2009 at 10:28

    Suzanne, det er meget at holde styr på… og derfor er der heller ikke styr på det hele, men kun dele af det. Resten er vist noget, der kan kaldes “naturhave” ;-)

    Trøjen er skam ikke ny, men nogle måneder gammel. Jeg bruger den flittigt :-)

  • Avatar
    Reply
    Suzanne
    27. april 2009 at 10:13

    Og hey… du har din nye stribede trøje på :)

    2500 kvm er godt nok noget at holde styr på og jeg synes, at jeg havde rigeligt, da jeg var gift og havde 1200 kvm.

  • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    27. april 2009 at 10:08

    Ella, vi elsker at se på arbejde ;-)

  • Avatar
    Reply
    Ella
    26. april 2009 at 23:34

    Vi elsker arbejde, Liselotte – vi kan se på det i timevis ;-)
    God ide at spaliere – vores er i en forrygende blomstring lige nu :-)
    Skønne, skønne aprildage.

  • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    26. april 2009 at 22:53

    Lene, vi sover helt sikkert godt i nat :-)

    Karin, det er rart med lidt forårsenergi, synes jeg :-)

    Sylvia, jeg tror, at Oskar er lidt buttet. Ret trivelig ;-)

    Det er typisk for den race, at den kan blive lidt “tøndeformet” med tiden, når den er magelig byhund. Vi har venner, som har en “landhund” af samme race og den er slank, fordi den er aktiv hele dagen. Det er Oskar ikke. Han er bare en doven livsnyder ;-)

  • Avatar
    Reply
    Sylvia
    26. april 2009 at 22:46

    Takk for svaret i forrige innlegg. Min ridelærer har slik hund som Oscar, men de er så slanke, de jeg kjenner her hjemme……er Oscar litt “buttet”? ;) Han er jo bare skjønn, da!!

  • Avatar
    Reply
    Karin Grøn
    26. april 2009 at 22:21

    Jeg kender god den der trang til l-i-g-e at skulle gøre noget og det er jo godt, for der er så meget at gøre ude lige nu at man må tage alle tricks i brug, men det hjælper svært at det ikke regner- selvom planterne trænger. Spændt på at se, hvad det lilla strikketøj skal blive til

  • Avatar
    Reply
    Lene
    26. april 2009 at 21:29

    Det har virkelig været en dag i havens tegn, dejlig læsning. I sover garanteret godt i nat. ;-)

  • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    26. april 2009 at 20:30

    Karen, det er en lille børnestørrelse – en lille, sød sommervest :-)

  • Avatar
    Reply
    karen sillemann
    26. april 2009 at 20:02

    Ja, det ser rigtig hyggeligt ud, men hvad har du nu på pindene? Er det en børnestørrelse eller hvad?
    karensille.

  • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    26. april 2009 at 19:32

    Lone, vores grund er på runde 2500 kvadratmeter… så der er plads til lidt planter hist og pist :-)

  • Avatar
    Reply
    Lone
    26. april 2009 at 19:22

    Bare lige for at være lidt nysgerrig Liselotte, hvor stor er jeres grund?

  • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)