10

En god fredag

Blå himmel

Himlen er blå med enkelte små skyer. Det lover ualmindelig godt for fredag. En fredag, som starter i ro og mag, men om lidt skal indeholde en lang tur ud gennem forårslandskaber, som allerede nu er ved at blive gule af rapsmarkernes blomster.

Jeg elsker, at mit job indebærer smukke ture gennem hele Nordjylland på alle årstider. Denne årstid er en af de smukkeste og jeg nyder hver eneste tur.

Jeg er hjemme og kan holde fri lige over middag. Det er ren luksus. Så venter solen på mig, er jeg sikker på. Jeg ved præcis, hvor jeg vil tilbringe eftermiddagen. Ude på terrassen med en god bog mellem hænderne. Jeg glæder mig allerede.

Det hele venter på mig

Blomster og planter på terrassen er allerede ved at finde sig til rette. Jeg kan se det hele vokse, så jeg er sikker på, at terrassen ender akkurat lige så frodig, som den plejer at være. De nye lavendler dufter allerede forførende, så jeg er svært tilfreds med at have hentet nogle op, hvor vi tilbringer det meste af sommeren.

Mon jeg når det?

Solsengen står stadig, hvor Oline efterlod den i går. Måske er jeg heldig og nå hjem inden hende, for ellers er den garanteret optaget af en teenager, der er fordybet i en god bog. Er den det, er der heldigvis masser af andre gode hjørner at indtage.

Først en dejlig tur vestpå og så venter weekenden. Det er bare så meget i orden med mig. God fredag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide