Kurvebidt

En fin lille kurv

Jeg har noget med kurve, som gør det svært at passere, når de er i farvandet. Det er ligesom, jeg ikke kan få nok. Nogensinde.

Nu i søndags, da vi var en smut i Løkken, måtte jeg have denne lille sag med hjem. Den rummer lige et lille strikketøj og ikke meget mere, men den er vidunderlig. Både i facon og kvalitet. Jeg føjer med sikkerhed flere til samlingen, men lige nu er den min yndling.

Relaterede skriv

8 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  6. maj 2009 at 21:25

  Kari, jeg elsker forøvrigt da også mine hævekurve… og alle andre kurve :-)

  Anne Mette, selvfølgelig tænker du sådan… men der kan altså ikke ligge en baby i denne her ;-)

  Alice, Ribe er en ualmindelig hyggelig by. Jeg må snart have et gensyn :-)

 • Svar
  Alice
  6. maj 2009 at 21:08

  Du må lave en udflugt til Ribe en dag. Der ligger en lille hyggelig rodebutik bagved domkirken, som har et lille rum udelukkende med kurve bagerst i butikken. Her er små skønne butikker i det hele taget.

 • Svar
  Anne Mette Toft
  5. maj 2009 at 21:16

  Hvor ER den bare sød! Når jeg ser en kurv, tænker jeg nu ikke på strikketøj… så er min første tanke: “hm… kan der ligge en baby i den??” ;)

 • Svar
  Kari
  5. maj 2009 at 20:46

  Sukk!
  Så godt at det ikke bare er meg som har den diagnosen…..

  Tenkte jeg skulle blogge kurvene mine her forleden, men jeg ble nesten flau da jeg begynte å fotografere.

  Nå har jeg nettopp bestilt hævekurver fra Danmark. De har jeg ikke sett i Norge enda. Gleder meg til å få de i hus :o)

  Ha en flott aften!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  5. maj 2009 at 16:42

  Altså kurve… dem kan man bare ikke have for mange af ;-)

 • Svar
  gry
  5. maj 2009 at 14:56

  Den der dilla har jeg også:)
  Flott fasong og størrelse på denne kurven, perfekt til strikketøyet.

 • Svar
  Hanne
  5. maj 2009 at 13:52

  Ha-ha. Nå skriver du jo om meg! Akkurat sånn er jeg også. Kurver får man aldri for mange av! Og bærer du kurv på armen er det minst like kontaktskapende som å ha hund i bånd eller baby i vogn – “alle” må kommentere den.
  Kurv er koselig, og denne som du har kjøpt nå var veldig fin!

 • Svar
  Suzanne
  5. maj 2009 at 13:43

  Uhhh det kender jeg… Vi har Notre Dame som har et udvalg af kurve i forskellige størrelser, farver og former og jeg kunne med største lethed købe mig fattig. Hvor mange strikkekurve kan man mon have på 84 kvm?

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)