5

En foræringsdag

Først gik turen nordpå ad en motorvej, som var våd men ledig det meste af vejen. E39 bliver ikke overbelastet, skal jeg hilse og sige. I dag var der i det mindste en smule trafik, men der kan være dage, hvor man knapt møder en anden bil.

Nordpå i regnvejr

Efter endt opgave returnerede jeg til bilen og en aflysning af dagens sidste opgave og eftersom ingenting lå og ventede på kontoret, blev kursen sat efter Tjørnevang. Her regner det ikke længere, men der er gråt og tæt.

Hække står og venter på saksen, men selvom jeg holder af andres snorlige linjer, så vægrer jeg mig selv. Jeg holder meget af det vilde og de hjørner, som opstår, når man lader stå til. Bøgehækken, som omkranser den gamle nedkørsel til det bagerste af haven, trænger til en trimning, men solsorten er jo allerede flyttet ind og så…

Næ, der kommer nok til at herske anarki på hækkefronten en tid endnu…

Hække der venter

Ude på gårdspladsen står Klematis og er klar til at springe ud. Denne her bliver, om alt går vel, pink og har et par søstre i andre kulører. Under den står starten på Danas stokroser. De kommer mange steder og jeg glæder mig kun over, at de ser ud til at brede sig. De skal være så hjerteligt velkomne og pynter smukt sammen med lavendelhækken, som også ser ud til at trives.

Klematis

Indenfor er der stille. Alene hjemme. Ah… bare et øjeblik… og en kaffe… og tidligt fri…

You Might Also Like

5 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. maj 2009 at 18:15

  Tina, jeg har stornydt det :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  7. maj 2009 at 15:18

  Det er lige saadan en eftermiddag jeg elsker. Ingen forpligtigelser, bare fred og ro. Enjoy!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. maj 2009 at 12:50

  Frau Putz, jeg føler mig også heldig :-)

  Catarina, jeg nyder det… i fulde drag :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  7. maj 2009 at 12:15

  Her blev det også til en foræringsdag men en knap så spændende én af slagsen. Min klematis er ikke nær så langt fremme som din. De er så smukke når de står der i fuld flor.

  Rigtig god alene tid, det er med at nyde det inden de unge mennesker kommer fra skole. Jeg tror jeg har 2 timer endnu og de skal nydes. :-)

 • Avatar
  Reply
  Frau Putz
  7. maj 2009 at 12:11

  Heldige asen. Jeg har 3 timer til jeg kan kaste mig ud i noget lignende – bare med langt mindre ro fra 2 smårollinger :o)
  God forlænget weekend!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)