10

Endelig…

Dagens dont er overstået. Her er snorlige og det har krævet en indsats, så er det sagt. Hold da fest i maven på en hval, hvor trængte her til en kærlig hånd, men nu er det gjort og her er til at være igen.

Tidsler

Sæbeskummet har stået om ørerne på os, så vi er svært tilfredse nu, hvor vi kan læne os tilbage og bare kan nøjes med at lave ingenting resten af dagen. Det passer alle i familien svært godt. Specielt Oskar er glad for, at vi endelig er færdige. Han løber spidsrod mellem stuerne, for han hader støvsugeren på trods af, at den aldrig nogensinde har været i nærheden af ham. Den skal heller ikke! Tro mig.

Tidsler

Regner banker stadig på i ny og næ, men vi er ligeglade, for her er til at være og om lidt kan vi tillade os at falde om i sofaen, hvis vi gider. Man ved aldrig.

You Might Also Like

10 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. maj 2009 at 23:17

  Åh… jeg ELSKER bare at komme hjem til er rent, sæbeduftende hus, som for et øjeblik siden. Gid jeg gad lidt oftere ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Mette Toft
  8. maj 2009 at 22:10

  Åh, jeg elsker de der metal blå tidsel/blomster nogen…

 • Avatar
  Reply
  Mrs Cakeaholic
  8. maj 2009 at 21:49

  Ja, det er en skøn følelse når de sure pligter er overstået, mine venter desværre på mig, men vi har jo også en dejlig lang weekend i udsigt…Rigtig god weekend :-)
  ps. Dine billeder er skønne

 • Avatar
  Reply
  Ella
  8. maj 2009 at 21:14

  Skønt med et rent hus – tillykke med det. Jeg havde planer om noget støvaftørring, men en gigthånd gad ikke.

  Jeg er da helt vild med det nye topbanner, hvor er det delikat og elegant :-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Bula
  8. maj 2009 at 19:14

  Det blir en fin helg, tror jeg! Rent hus er supert, særlig når man er ferdig!! Vår hund elsker støvsugeren, og tror den er til for at hun kan få en omgang med den etter at gulvene er tatt, noe hun liker svært godt! Det må antakelig føles som massasje..

 • Avatar
  Reply
  Anne, Mandagspigen.
  8. maj 2009 at 18:16

  Dejligt når sådanne opgaver er gjort….her var det kælderrummet der stod for tur….
  Jeg sender lige lidt sol nordpå…her skinner den fra en skyfri himmel :-)

 • Avatar
  Reply
  karen
  8. maj 2009 at 18:04

  Ønsker deg en vidunderlig kveld! Min blir innekveld med strikketøy og vind og blest utenfor! Sikkert bare en siste krampetrekning fra værgudene før sommeren for alvor er her!
  Får vi håpe.. :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. maj 2009 at 17:41

  Grethe, du sender mig bare en mail, så finder vi ud af det med opskriften og jo, det er dejligt med en ren samvittighed :-)

 • Avatar
  Reply
  Grethe
  8. maj 2009 at 17:32

  Jeg har forøvrig prøvd å kjøpt din ‘klokkeblomst’ og liselotte’, men fikk det ikke til:-/ Netthandel er visst ikke min greie – men garn fikk jeg til å kjøpe -endelig ;-) Er det andre måter jeg kan få kjøpt de mønstrene på?

 • Avatar
  Reply
  Grethe
  8. maj 2009 at 17:26

  Mmmm, er det ikke en deilig følelse når man endelig er ferdig, og kan flate ut på sofaen med verdens beste samvittighet? Jeg har også hatt et snev av husmor-nykker idag, og huset luktet godt av hveteboller og grønnsåpe(men ikke middag) da min mann kom hjem. Nå står kun igjen å finne frem messingpussen, så jeg kan pusse “husmor-glorien” min;-))) før jeg skal sette meg godt til rette med et lite babystrikketøy:-)
  Nyt en god fredagkveld i et pent og rent hus:-))

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)