7

Den kloge mand…

Kenneth bygger kartoffeltårne. Sådan helt fine, tynde skiver kartofler lagt i lag med krydderurter, fløde og lidt god ost. De smager helt fantastisk, men de er normalt et helvede at forberede. Det tager en krig, fordi vi er uden smarte snitteaggregater, men i dag tilbød jeg min hjælp. Hvorfor? Ha, det er da fordi, jeg har hjemkøbt en hurtigsnittertingest, som med et snuptag har snittet det meste af en mellemstor kartoffelmark.

Kartoffeltårnsforberedelser

Jeg må ikke bygge tårnene. Jeg må gerne snitte, men så er det også slut. Han er en klog mand.

You Might Also Like

7 Comments

 • Avatar
  Reply
  Vibsen
  9. maj 2009 at 20:28

  hehe…jeg klikkede også på kommentarer mhp at spørge om vi ikke nok PLEASE måtte se tårnene :)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  9. maj 2009 at 19:32

  Hvis de er de kartoffeltårne vi har smagt, siger jeg bare, mums :-)

 • Avatar
  Reply
  Karin Hørkilde
  9. maj 2009 at 18:27

  Jeg skulle netop til at spørge om det samme som Diana Rose – jeg vil MEGET gerne se noget af Kenneths madkunst;-)) Ha en rigtig god aften og weekend. Og så glæder jeg mig til vi ses næste weekend – jeg er tæt på at være klar.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  9. maj 2009 at 18:05

  Tak Lisbeth Bula og i lige måde :-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Bula
  9. maj 2009 at 17:46

  Jeg skjønner godt at det var i et annet land jeg skulle vært nå, og ikke bare gått på besøk sånn virtuelt ! God aften! (For det blir dt tydeligvis)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  9. maj 2009 at 17:46

  Det kan man da sagtens, Diana. Jeg ved ikke rigtigt hvor langt de er, men skal ske… :-)

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  9. maj 2009 at 17:28

  Kære Liselotte.
  Kunne vi måske få et billede af det skæve kartoffeltårn i Gug, så man kan danne sig et indtryk, og så af hjertet velbekomme – det hele lyder lækkert.
  God week-end fra Diana

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)