11

Morgenstilheden er påtrængende

Min familie sover længe. De kan sagtens, så de får lov. De har ikke sovet alle de ekstra timer, jeg sov i går. Først eftermiddagslur og sidenhen gik det galt inde i sofaen, så jeg har da fået sovet igennem, men kan også konstatere, at hovedpinen er omtrent forsvundet, mens skyerne i stedet har fundet Nordjylland. Huset er stille bortset fra Oskars stille snorken og lyden af tv’et, som underholder med lidt af hvert.

Her er helt overskyet med enkelte, meget små huller i skydækket. Måske ændrer det sig senere, men faktisk gør det ingenting, for jeg har planer om at finde symaskinen frem og i gråvejr frister udelivet ikke nær så meget. Det er i orden, at formiddagen afholdes indenfor. I eftermiddag må det gerne blive godt, varmt og solrigt, så jeg kan komme ud på terrassen og nyde livet, men inden skal der syes et par sommerkjoler.

Storkenæb

Om lidt finder jeg saksen frem og får klippet delene, inden jeg smider dem gennem symaskinen. Det burde kun tage et øjeblik, men med mine talenter for at lave finurlige fejl, kan det snildt vare længe, inden jeg er klar til at prøve idéer forvandlet til virkelig, men først en kop kaffe.

God onsdag til dig :-)

You Might Also Like

11 Comments

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  13. maj 2009 at 13:37

  Kender godt det der med at lave fejl i sytøjet, når det går allerbedst…engang har jeg syet linningen på en nederdel på forneden og ikke for oven…jeg bandede og svovlede fordi det skidt ikke passede sammen…der var alt for megt stof…det tror da fanden…det kan jeg stadigvæk grine af selv om det er længe siden.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. maj 2009 at 12:05

  Tak skal du have, Hanne :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  13. maj 2009 at 09:40

  Høres ut som en perfekt dag! Lykke til ved symaskinen :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. maj 2009 at 09:18

  Jeg er helt klar nu. Symaskinen skal bare lige sættes på bordet og det tager kun to sekunder, så skal stoffet dælme onduleres ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  13. maj 2009 at 09:18

  I lige måde! :-) Så synkron-syr vi lige straks, for min maskine står klar fra i går, og delene er allerede klippet. Jeg mangler bare lige et par småindkøb når butikkerne åbner, og så er jeg i gang…

 • Avatar
  Reply
  Anne, Mandagspigen.
  13. maj 2009 at 09:15

  Tak for skubbet :-) nu får jeg taget min maskine frem…der var jo lige det der Kaffe Fasset stof :-)

 • Avatar
  Reply
  solveig
  13. maj 2009 at 09:00

  Då er vi to som skal sy kjolar i dag;.) Det skal bli ei kjekk stund! Gledar meg til å sjå dine kjolar.

  Ha ein fin dag!

 • Avatar
  Reply
  Haust
  13. maj 2009 at 08:50

  Eg gler meg til å sjå kva du tryllar fram ved symaskina di!

  Ha ein fin onsdag! :)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Illum Larsen
  13. maj 2009 at 08:39

  Det lyder jo som en god plan du har for din dag.. god fornøjelse

 • Avatar
  Reply
  kokken
  13. maj 2009 at 08:32

  nåh du retter lige selv stavefejlene – ok!!!!!

 • Avatar
  Reply
  kokken
  13. maj 2009 at 08:32

  … og i lige måde. Er sikker på at vi får et på kjoler smækket op i hovedet inden det bliver middag!!? Det bliver spændende – stoffet ser ihvertfald rigtig lækkert ud. God fornøjelse!!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)