19

Stop, jeg vil af

Jeg stod op klokken 6. Der var Oline allerede oppe. Fuld af ord. Det er simpelthen mere, end jeg kan rumme. Nu gemmer jeg mig. Jeg er så tarvelig. Synes hun.

You Might Also Like

19 Comments

 • Avatar
  Reply
  Kate
  14. maj 2009 at 16:59

  Bare de ikke er sure, kan de (barna) skravle så mye de vil for meg.
  Plutselig er de store og flyttet hjemmefra.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. maj 2009 at 13:31

  Jeg er simpelthen for nem, som Fru Møller skriver. I weekenden skal hun op. Klokken 6! ;-)

  Nej, jeg er vant til stille morgener alene, hvor der er tid til at vågne i langsomt tempo og alle de ord Oline kan servere, dem kan jeg simpelthen ikke rumme så tidligt om morgenen. Det kræver sin kvinde. Jeg si’r det bare! ;-)

 • Avatar
  Reply
  Grethe
  14. maj 2009 at 12:52

  Haha- det er ikke bare teenagerpiker som har munndiarè tidlig på
  morgenen, det har også guttene:-))) og dette hørtes da fryktelig kjent
  ut, og jeg må si at jeg savner det faktisk nå

  . For nå har mine gutter vokst ut av redet og det er veeeldig stillt her om morgenen, ja faktisk hele dagen, og det er en sann fornøyelse når de kommer hjem og slamrer med dører, småkrangler og fyller huset med liv.

  Men den gangen for noen år siden vurderte jeg hver morgen å adoptere de bort;-)))) bare for liiitt stillhet ,så hjernen kunne våkne og skjønne hva den gjorde oppe så tidlig ;-)

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  14. maj 2009 at 12:41

  Kære Liselotte.
  Kan du ikke forklare søde Oline, at det kan godt være du fysisk er opppe på dette ukristelige tidspunkt – men dine ører altså stadig sover i bedste velgående så du er udenfor pædagogisk rækkevidde før efter kl 7?
  Håber du har en god dag med knus fra Diana

 • Avatar
  Reply
  pialouise
  14. maj 2009 at 12:29

  Åh din stakkel – kender godt de morgener, hvor man bare har brug for lidt tid og rum til at indånde dagen i småbitte drag. Var selv alene til morgen med 3 stortalende børn på 1½, 3½ og 6.

  Uha, der blev snakket, og jeg NØD min morgenkaffe på kontoret bag lukket dør.

  God dag ;)

 • Avatar
  Reply
  capac
  14. maj 2009 at 11:28

  Herhjemme siger vi: jatte-jatte-jatte.. Når ordmøllen kører. Og jeg går også i dækning.

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  14. maj 2009 at 10:44

  Hahaha… Hun er s´gu da skøn, den tøs :-)

 • Avatar
  Reply
  Inge
  14. maj 2009 at 09:55

  Hej Liselotte.
  Efter at have fulgt med på din bogg i perioder gennem længere tid unden at komentere, hvad du skriver eller dine billeder, vil jeg idag komme med en lille komentar. Jeg synes det er interesant og opløftende at følge med i din daglige tilværelse, som du beskriver levende i ord og billeder. Det er sjovt for mig at møde en på denne blogg med lidt af de samme interesser, som jeg selv har. Jeg går også meget op i at skrive på pcen, og i det hele taget udforske alt hvad computeren giver e’en af mulighedder. Fotografering er også min lidenskab, både stilbilleder og video. Dog er jeg ikke så kreativ mere, men før i tiden syede jeg næsten alt mit tøj selv. Nu er jeg efterlønsmodtager, og har engageret mig i vores lokale genbrugsbutik. Der kan jeg købe tøjet til næsten ingen penge. Jeg synes det er fantastisk, at du når at skrive på din hjemmeside, samtidig med al det forskellige du får produceret af strikkerier og lækker mad. Det var hermed en lille forsmag på min tilværelse og måske kan vi få en lille komunikation i gang, for du er også velkommen til at besøge min hjemmeside, hvis du har tid og lyst. Venlig hilsen Inge.

 • Avatar
  Reply
  solveig
  14. maj 2009 at 09:42

  Det er best å vere aleine den første tida av dagen. Vakne skikkeleg og verte klar til alle orda som skal komme i løpet av dagen… Etter ei lita stund aleine, er eg klar for dei;.)

  Ha ein fin dag!

 • Avatar
  Reply
  Pi Andrea
  14. maj 2009 at 08:59

  Nix…ingen børn før efter 6.30…den første time på dagen skal startes, alene, i fred og ro… ;o)

  Håber at din dag må udvikle sig til den rene fornøjelse… :oD

 • Avatar
  Reply
  Mette Marie
  14. maj 2009 at 08:32

  Godmorgen Liselotte
  Ak ja. Kl. 6.00 er også lige tidligt nok for mig, men med en 3 mdr gammel datter der TYDELIGT er A-menneske må man acceptere at stå op allerede kl. 5. (suk)
  Nå, men jeg har vist aldrig kommenteret her før, på trods af at jeg har fulgt med i mange år. Ville egentlig bare nævne at du har en dobbeltgænger på Vesterbro. Var ude og vugge lillepigen i søvn i barnevognen nu her, og måtte tage mig selv i at stoppe op og glo da jeg kom forbi dig. (Ved jo godt det ikke var dig, men altså…)

  Og så vil jeg bare sige tusind tak for en dejligt inspirerende blog. Jeg har ikke strikket siden 6.kl, men du inspirerede mig til at komme igang igen, og nu kan jeg ikke lægge strikketøjet fra mig. Kunne godt nok ikke huske en dyt af hvordan man gjorde, men så er det sandelig godt der findes gode tutorials på nettet.
  Apropos, så ved jeg at du er godt irriteret over folk der spørger efter “lektioner”. Jeg ved ikke om du har lyst til det, men evt. kan du henvise til garnstudio der har udemærkede tutorials, som jeg i hvert fald har haft stor fornøjelse af. Desuden findes der bloggen “paapinden.dk” der kun handler om at strikke og har små videoer der illustrerer de lidt sværere ting fint.
  Jeg har i hvert fald haft rigtig meget glæde af de to sider, og tænkte at det måske kunne hjælpe dig at henvise til dem.

  Nå, det blev en længere smøre, det var slet ikke meningen. Ville egentlig bare sige god morgen, og tak for en inspirerende blog.

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  14. maj 2009 at 08:17

  Uha da da, forstår godt du gemmer dig… Det ville jeg også have gjort

 • Avatar
  Reply
  Fr. Møller
  14. maj 2009 at 08:09

  Du er for nem, Liselotte. Pigen er jo ikke til at drive ud af sengen i weekenderne, vel… Du skulle jo have sagt til hende: “OK, det her orker jeg ikke lige nu. Men på lørdag hiver jeg dig ud af sengen ved samme tid, så tager vi den derfra” ;-)

  Åhjo, jeg har haft teenagepige…

 • Avatar
  Reply
  Rosanna
  14. maj 2009 at 08:06

  Jeg har lige sendt familien afsted og NYDER at gemme mig i dagens rod. Ingen forstyrrer mig lige nu, så LiseLotte, du kan dælme tro, at du har den største forståelse herfra!
  Hav en rigtig god dag

 • Avatar
  Reply
  Helle
  14. maj 2009 at 07:50

  Lige netop derfor står jeg op “før fanden får sko på”. Når der så er to snakkende piger, der oven i købet kan finde på at skændes…, uha siger jeg bare. Nu er de så “daffet” i skole, og der er kun hunden, som vil luftes.
  God dag til Jer !

 • Avatar
  Reply
  Lene
  14. maj 2009 at 07:43

  klokken seks skal børn tie! For jeg vil ha min te i ro og fred og ingen, ingen vil jeg dele med :-)

  Ha en god dag med både plads til ord og stilhed :-)

 • Avatar
  Reply
  Solrun
  14. maj 2009 at 07:38

  Har fuld forståelse for at du gemmer dig, det ville jeg også gøre. Snaksaglig børn SÅ tidlig om morgen burde forbydes hehe Har en snart tiårig som kan præstere det samme – også klokken seks om morgenen.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. maj 2009 at 07:18

  Tak og i lige måde, Catarina – de der ord, dem kan jeg altså ikke rumme klokken 6 ;-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  14. maj 2009 at 07:12

  Hi hi ja en teenager fulde af ord der vil ud sådan en torsdag morgen, kan godt blive en tand for meget.

  I må ha’ en god dag, fyldt med ord. :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)