7

En stak mig

En stak mig

Jeg er ret glad for Etsy. Jeg gør mange gode køb derude og der er køb, som hænger på mig konstant. Det sidste nye er den giftgrønne ring fra Loving Anvil. Jeg elsker den. Også selvom den vækker lidt opsigt. Farven er fantastisk og den gør mig glad, hver gang jeg får øje på den. En anden ting er halskæden fra Cynthia Garett. Den er udvidet med vedhæng, jeg selv har lavet, men teksten minder mig hver dag om, at der er så rigeligt at være glad for.

I morges var jeg kommet afsted uden dem. Jeg følte mig helt nøgen.

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. maj 2009 at 14:24

  Lotte, alle burde have sådan en halskæde :-)

  Marianne, de er ikke til at undvære :-)

  Frk. Vestergaard, farven på den ring er bare sådan rigtig…. UHMMMM :-)

  Kirsten K, man kan bliver noget så nederdrægtigt fristet ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  15. maj 2009 at 13:12

  Dæleme dejlig giftiggrøn, stor og skøn ring, kan godt forstå du er glad for den…Ja, Etsy er et herligt univers, på alle måder.

 • Avatar
  Reply
  Frk. Vestergaard
  15. maj 2009 at 12:58

  Er ret vild med den ring. Du har ret. Farven er skøn!

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  15. maj 2009 at 12:29

  Hvor er det nogle lækre grønne sager – og de er jo ligesom prikken over i´et :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  15. maj 2009 at 11:51

  Jeg synes, dine smykker er smukke – og meget dig! Vedhænget med ‘Be happy’ burde alle gå med, fordi det er sådan en god ting at blive husket på. Vi har alle noget at være taknemmelige og glade for, selv når livet er svært (og det er netop i de sævre stunder, at det er allermest vigtigt at huske på ‘be happy’!)
  http://allreiter.blogspot.com/.....ighed.html

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. maj 2009 at 11:25

  Og i lige måde, one k – rigtig god helg til dig :-)

 • Avatar
  Reply
  one K
  15. maj 2009 at 11:24

  Dine smykker er nydelige, kan godt forstå at du føler deg naken uten :-)

  Ha en flott helg!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)