4

Diversitet

Akelejen er forunderlig. Den har så mange forklædninger, at man kan blive i tvivl om hvorvidt det er den samme art. Det er derfor jeg elsker den. Det kombineret med dens evne til konstant at overraske med manglende eller nye blomster i haven, er det jeg elsker allermest ved den. Jeg har ingen foretrukken model, men her er et udsnit af dem, der vokser i haven i år.

Akelejer

Akelejer

Akelejer

Akelejer

Akelejer

Akelejer

Ville du have en favorit? Jeg synes de er smukke allesammen :-)

You Might Also Like

4 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. maj 2009 at 20:14

  Sissel, de er alle utroligt smukke, men du har ret. Det er meget flotte farver, der er på det nederste billede :-)

 • Avatar
  Reply
  Sissel
  16. maj 2009 at 20:11

  ÅH! Det nederste bildet hadde nydelige fargesammensetninger! :D) LÆKKERT!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. maj 2009 at 19:48

  Lone, jeg gør det samme :-)

 • Avatar
  Reply
  Lone i marsken
  16. maj 2009 at 19:46

  Jeg har akelejer og digitalis overalt i min have – i alle variationer. Og jeg elsker dem. Når akelejernes føkapsler er modne, så drysser jeg frøene rundt i bedene, så jeg er sikker på at majhaven igen næste år bliver fyldt med denne yndige lille blomst.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)