3

Mon den regn kommer…

Kvæden og syrenen klæder hinanden. Lige nu, hvor begge blomstrer, er der basis for et kærlighedsforhold med de harmonier, der flyder mellem dem. De står bare og ser skønne ud, mens de lader vejr og vind om deres.

Udenfor er der tæt, tungt og mørkt. Sådan lige før regnen falder – stemning. Jeg elsker den type vejr. Om det ender med regn aner jeg ikke, men jeg tror det næppe. Jeg skal jo ud i vejret i morgen.

Kvæde og syren

Kvæden har mange blomster i år. Det lover vel godt for fremtiden, tænker jeg…

Kvæde og syren

Vi er gået helt fri af regnen i dag. Det har været tørt hele dagen. Ikke solskin konstant, men solen har været her og der er ikke faldet én eneste dråbe, så vi skal vist ikke klage det mindste. I morgen ser altså mørkere ud. Måske ender det alligevel med regn i Saltum, men ingen siger jo, at man skal meget andet end på en hurtig inspirationstur. Der er jo også loppemarkeder… og caféfristelser… og… allerbedst Annes selskab :-)

You Might Also Like

3 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. maj 2009 at 07:48

  Kirsten, jeg har været heldig i går :-)

  Hanne, jeg regner bestemt med tørvejr. Det har jeg jo bestilt! ;-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  17. maj 2009 at 07:27

  Ja omkring Hammel har det REGNET hele lørdag, så du har været heldig med dit tørvejr, har du ;-)

  – og rigtig god tur i morgen. Grams på lidt garn for mig, ikk´?

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  16. maj 2009 at 23:26

  Lidt sydpå, nærmere betegnet Himmerland har det regnet det meste af eftermiddagen, så jeg satser godt nok på tørvejr i morgen, da skal jeg nemlig også ud i vejret, godt nok ikke Saltum, men Århus…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)