6

Mandag i sol og regn

Jeg startede dagen i det skønneste solskinsvejr. Blå himmel over Aalborg med kun enkelte lammeskyer til at bryde fornemmelsen af uendelighed.

Blå himmel

Der har været varmt i dag. Jeg har ikke båret overtøj endnu, så det har været skønt at hilse blandt andet på geden her kun iført en tynd skjorte. Næsten sommer har det været.

En ged

Geden tilhører Fristedet, som er et tilbud til børn i vores lokalområde. Sammen med heste og kaniner gør den sit til, at børnene har gode muligheder for at hygge sig efter skoletid. Den er nysgerrig og larmende og passer godt til en pause.

Efter pausen gjorde jeg arbejdet færdig og vendte hjemad med en god kollegas hjælp. Hun kørte mig hjem og det passede dejligt, for det var lige begyndt at dryppe en smule.

Mørkning

Hjemme igen tog jeg lige en tur ud omkring haven. Det regnede, men ikke voldsomt. Endelig kom tordenen. Det rumlede, rullede og larmede, som jeg godt kan lide det, så eftermiddagens kaffe blev indtaget under halvtaget, mens jeg lyttede til regn og torden. Pludselig skal jeg love for, at der gik hul på skyerne og så fik vi så meget vand, at det i hvert fald ikke var attraktiv at flytte sig. Jeg blev siddende, til det stilnede af.

Mørkning

Bagefter gik jeg indenfor, fik styr på lidt småting og nu er jeg egentlig klar til at hilse resten af eftermiddagen velkommen i selskab med Plissé, som nok skal komme til at vare et stykke tid. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har strikket en trøje til mig selv på pind 3 og den slags tager lidt ekstra tid, men så holder fornøjelsen bare det længere.

Plissé

Jeg er lige startet. Der er lang vej endnu…

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. maj 2009 at 20:25

  Peter, det er ikke sikkert, men måske I går fri :-)

 • Avatar
  Reply
  Peter
  18. maj 2009 at 19:23

  Så varer det nok ikke længe, før regnen kommer til Djævleøen ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. maj 2009 at 18:23

  Louise, jeg tror det bliver sådan en “nå ja, så lige en enkelt pind og så fred igen”-ting, men resultatet er værd at vente på :-)

  Anne, jeg er enig med dig. Det er ikke sådan en “før end du aner det”, men smuk bliver den. Farven endte med at blive “Verbena”, så det ;-)

  Charlotte, lidt her og lidt der… :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Illum Larsen
  18. maj 2009 at 17:10

  sådan en plissé er bare så lækker – jeg storslider på min… og nu er du jo igang… så en pind her og en pind der og vupti (eller noget)…

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  18. maj 2009 at 16:35

  Nu har jeg jo lige strikket Plissé og vil mene at “før du aner” er noget af en tilsnigelse, der er godt nok mange masker tilbage at strikke, før den er færdig, Liselotte-tempo eller ej :-)

  Men smuk, det bliver den!
  Har du skiftet farven ud siden i går??

 • Avatar
  Reply
  Louise
  18. maj 2009 at 16:32

  Smuk farve! Den er færdig, før du aner – der sker hele tiden nyt i opskriften. Jeg følger gerne med :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)