17

Så gik den dag sørme da…

Eftermiddagen og aftenen har foreløbig budt på sol, regn, torden og lyn. Det skifter, som vinden blæser og jeg nyder bare det hele i fulde drag. Dramatikken elsker jeg. I eftermiddag opdagede jeg, at det var nødvendigt at sætte mig med en af Kenneths kammerater og hygge lidt ved spisebordet, for han var slet ikke lige så begejstret, som jeg var. Mildest talt.

Kenneth var her ikke, så han gik alene inde i lejligheden, men kom herind, så snart det begyndte at tordne. Han kredsede lidt om mig oppe ved spisebordet, så jeg lugtede hurtigt lunten og så fik vi en kop tordenkaffe og en god snak om at være bange. Det er jeg jo også. Elevatorer og højder er for eksemplets skyld ikke min kop te.

Tordenvejr

Nå ja, Kenneth solgte lige vores biler tidligere i dag. Sådan. Begge to. Nu er jeg billøs nogle dage, indtil Alfa Romeoen er toptunet og indregistreret. Som om det er sjovt… men til gengæld kan jeg fremover tilbyde BÅDE Kenneth, Oline og Oskar at følges og det endda inklusive væsentlig mere komfort, end Kenneth kunne tilbyde på den smalle bænk Oline og jeg altid måtte dele i Caravellen.

Glemte jeg at nævne, at Alfaen er hidsig ad helvede til? Det kan jeg forøvrigt ikke være særlig ked af, så lad endelig skidtet blive færdigt i en fart, så jeg igen er kørende og indtil da… ja, der må findes andre løsninger. Godt jeg kun skal arbejde i morgen og så holder fri resten af ugen.

Coral

Her sidst på eftermiddag blev den Plissé altså tænderskærende tungsindighedsfremkaldende, så jeg var nødt til at starte en Coral. Den bliver sommerlig i bomuld og med solskinsstriber. Jeg tror, at den bliver fjong og når jeg alligevel ikke kan køre nogen steder, kan jeg vel strikke. Om lidt gør jeg det inde i sofaen. I skulle bare se mig løbe.

You Might Also Like

17 Comments

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  19. maj 2009 at 09:25

  Det er en festlig og sommerskøn farve sammensætning, din Coral….jeg får lyst til en københavnerstang og at dyppe tæerne i saltvand. God Himmelfartsferie :O)

 • Avatar
  Reply
  Irene Aagaard
  19. maj 2009 at 08:09

  Jeg sidder her og smiler stort. Det er så hyggeligt at følge med hos dig. Godt iøvrigt at du fik det dameblad sat på plads – de skal ikke komme og lave om på din blog eller andet – nej !Og hvorfor jeg smiler – det er længe siden, jeg har hørt udtrykket “Fjong” :-) Det er da bare……… fjong:-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. maj 2009 at 23:15

  Samme her, Kirsten :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  18. maj 2009 at 23:14

  Jeg elsker lyn og torden, men se mig blive som en lille bange mus, når jeg skal ind i en elevator…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. maj 2009 at 23:10

  Altså det med bilen… det gider jeg altså ikke hidse mig op over. Bare der er én og den kan trække igennem, når jeg beder den om det.

  Det er ikke den lille røde Spider, der kommer ud at køre. Det er endnu en Alfa Romeo. En lidt mere ordinær model, men så meget sjovere at køre i, fordi den er hidsig og tåler spark, så jeg er svært tilfreds med, at det bliver den, der kommer først ud at køre. Mekanikeren skal lige gøre den klar til syn, så er den ged forhåbentlig barberet, når vi har været inde forbi Told & Skat og lagt en klat penge også.

  Coral bliver skøn. Jeg er næsten klar til at samle bærestykkerne og strikke det sidste på rundpinde. Den er godt nok hurtig at strikke :-)

 • Avatar
  Reply
  Kat
  18. maj 2009 at 23:08

  Altsaa, jeg har da aldrig hoert om nogle der sifter biler ud saa ofte:)
  Jeg gaar og smaa droemmer om et uheld paa min bil saa den kan blive skiftet ud, en vaerre gang moeg er den bil. Koeb aldrig amerikansk og slet ikke en Pacifica.

 • Avatar
  Reply
  Signe
  18. maj 2009 at 22:37

  Fusk, hvor er jeg misundelig på din Romeo! Gid, du må nyde den mange år fremover :)

 • Avatar
  Reply
  Karen-Vibeke
  18. maj 2009 at 22:32

  Tusind tak til Fie!!
  Og tak for lån af pladsen, Liselotte!

  VH
  K-V

 • Avatar
  Reply
  Vibbedille
  18. maj 2009 at 22:07

  Ja hva skulle man gjort uten pinner og GARN!!!
  Ser ut til å bli riktig lekkert, disse solstripene din, herlig farge!
  Selv er jeg hektet på Hexagon om dagen,det blir jammen lekkert!

  Det er et KJEDELIG vær her og! Årets første piknick-strikking lar jammen vente på seg!!

  Men koos deg og ha en flott uke!!

  Klem Vibbedille :)

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  18. maj 2009 at 22:06

  Kære Liselotte.
  Er Kenneth ikke i den forkerte branche – jeg ville blive vanvittig over bilskift så tit…………………….
  Gode aftenhilsener fra Diana

 • Avatar
  Reply
  Fie
  18. maj 2009 at 22:00

  Karen-Vibeke; Det er Boligliv nr. 5 fra maj 2008. Ja, jeg har også ledt.

  Jeg går stadig og overvejere farver til min Coral og kan ikke lade være med at lade mig inspirere af den fantastiske gule.

 • Avatar
  Reply
  Frau Putz
  18. maj 2009 at 21:54

  Vi kunne godt bruge lidt af den torden herovre på “Djævleøen”. Bare lige for at rense luften lidt… :o)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  18. maj 2009 at 21:48

  Jeg elsker at du bare tager bilsituationen med ophoejet ro!
  Fed bluse i oevrigt.

 • Avatar
  Reply
  Karen-Vibeke
  18. maj 2009 at 21:36

  Hej Liselotte!
  Endnu en gang er et af dine håndarbejder til inspiration: Coral!!
  Kan du huske, hvornår Coral var i Boligliv?
  VH
  K-V

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  18. maj 2009 at 20:52

  tihi! det er nok kun en strikker der kan finde på at sige at hun “var nödt til” at starte op på et nyt projekt! det ser godt ud.
  kh.fra Island
  Frida

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. maj 2009 at 20:29

  Lisbeth, jeg tror, at jeg har fundet en løsning, men ellers ringer jeg lige. Okay, dit søde væsen? :-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  18. maj 2009 at 20:28

  Er vi ude i du skal låne skodaen i morgen?

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)