7

Ind imellem skal vi trues lidt

Kenneth tog lige en hurtig tur med plænetraktoren, for der er vist ingen tvivl. Der kommer regn senere i dag. Vi er ikke sådan at snyde, så nu er der gjort rent bord hvad angår græsset og bedene er i rimelig kondition, så der er ikke et øje tørt. Vi har været flittige.

Græstrimning

Da Kenneth tog turen rundt om mit staudebed, blev det klart for mig, hvordan den ene af mine Allium har mistet hovedet, men resten står ikke yderligt, så medmindre han påtænker at trimme bedet, er der vist ikke fare for dem.

Allium

Jeg ringede til mor, for der er så rigelig med mad og gratis, veltilberedt aftensmad siger man vel ikke sådan lige nej til. Hun gjorde i hvert fald ikke, så hun sidder nu ved siden af mig og er begravet i mine bomuldsrester, for hun har lovet at lave grydelapper til Søster Lystig og det skal åbenbart gøres ved indhug i min garnreol, men jeg har vist så rigeligt, så det går an.

Mors rabarber

Hun har allerede været nede i mine rabarber. Et stort, smukt bundt ryger med hende hjem senere på aftenen, men inden skal hun sættes i arbejde, så Kenneth har allerede kaldt hende op til kartoflerne. Hun skulle så nødig kede sig…

Cosmos

Terrassen er også trimmet. Blomsterne er nippet, der er ryddet op i alle kroge og bedene omkring terrassen har fået en tur. Nu har vi sat ild til kullene. Om lidt er vi klar…

Grillstart

Det har været en ualmindelig dejlig dag. Måske ikke helt så meget sol, som vi gerne ville have haft, men til gengæld har vi så nået så meget mere, fordi vi ikke har været fristet til at sidde stille for længe af gangen. Nogle gange skal vi have lidt pisk, som i tunge skyer og trusler om regn, så rykker vi igennem. Ah, det er dejligt nu, hvor det hele er overstået.

You Might Also Like

7 Comments

 • Avatar
  Reply
  Karin
  22. maj 2009 at 09:31

  Ja, det er simpelthen så dejligt at læne sig tilbage med god samvittighed. Afslapningstiden bliver som regel også meget skønnere når der har været gang i lidt praktisk inden.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  22. maj 2009 at 08:59

  Anne Mette, sommerblomster skal vandes, hvis de står i krukker. Hver dag når det er rigtigt varmt, men ellers ved behov… og der er dine vist nu ;-)

  Ja, det er den vidunderlig have, vi har. I går snakkede vi om, at de eneste vi skal takke for det, er os. Vi har selv skabt den, så vi var ret stolte i går aftes, da vi kiggede ned gennem den, men der er altså også masser af hjørner, som er rodede og knapt så dekorative – de er bare ikke nær så smukke på billeder :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Mette Toft
  22. maj 2009 at 08:50

  Hvor ser jeres have bare fantastisk ud. Vores er pauver; det siger jeg dig. Jeg har ellers købt sommerblomster til krukker i år. Og nu stiller jeg lige et spørgsmål, som virkeligt ER et spørgsmål og ikke en joke… Skal man vande sommerblomsterne? Og hvor ofte… Mine ser ret tørstige ud, og jeg har egentligt bare troet, at de ville passe sig selv, som naturen gør…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. maj 2009 at 21:26

  Det har da været en ualmindelig dejlig dag :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  21. maj 2009 at 19:18

  Her på Fyn har solen rigtig vist sig fra den pæne side så her er dagen også nydt i stor stil i det fri.

  Aftenen er med lette skyer som solen snildt kan skinne igennem.

  Nyd jeres aften I har fortjent det efter at I har været så flittige i haven i dag. :-)

 • Avatar
  Reply
  et cetera
  21. maj 2009 at 19:08

  Det er en kanongo’ fornemmelse – at have fået en masse fra hånden – og så ude i den friske luft. Jeg tror nu, at solen har været mere gavmild, end man umiddelbart fornemmede her på vores kanter. Jeg sprang solcremen over, for det lignede altså ikke vejr at blive solbrændt i – men kan da alligevel godt mærke lidt solfremkysset varme på skuldre og næse nu :-)

 • Avatar
  Reply
  kokken
  21. maj 2009 at 18:14

  Vi nyder det også udenfor selvom der lige har været en gevaldig tordenbyge – men heldigvis sidder vi under et vandtæt sejl og nyder at vejr og vind kan gør lige hvad det vil : Vi holder fri! Kram til fam. Weller herfra;)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)